ProMark integration med ProHost API

Den moderne og sikre integrationsstandard

ProHost API er en fremtidssikker, næste-generations integrationsplatform til ProMark, som giver stor frihed og høj sikkerhed i integrationen på tværs af internettet og interne systemlandskaber.

ProHost API sikrer, at dataudvekslingen sker efter den moderne og udbredte API-standard, som sørger for at forespørgsler og svar indeholder alle relevante data til at kunne placeres korrekt i begge systemer. ProHost API håndterer både API’er fra cloud-platforme fra fx SAP og Microsoft samt virksomhedens egne private API’er.

ProHost API understøtter både punkt-til-punkt integrationer og integrationer via middleware, og data kan enten udveksles i realtid eller som batchkørsler.

SSL-kommunikation mellem systemerne giver en høj sikkerhed, hvilket sikrer, at I som virksomhed kan efterleve GDPR. Løsningen understøtter desuden forskellige typer autentifikation, herunder OAuth2.

ProHost API - den moderne og sikre integrationsstandard

DERFOR PROHOST API

  • Følger en moderne og udbredt integrationsstandard
  • Udnytter vores erfaring fra eksisterende ProHost-integrationer og feltmapninger
  • Leverer data i realtid
  • Tilbyder høj sikkerhed og GDPR-compliance
  • Giver virksomheden en fleksibel platform til at justere, udvide og optimere deres integrationsscenarier – og understøtter langsigtede cloud-strategier