ProMark Software as a Service-pakker

4 forskellige ProMark-pakker

ProMark 365 Cloud tilbyder ProMark som en Software as a Service-løsning i 4 forskellige pakker. Få overblik over pakkerne og hvilke moduler, der indgår:

Oversigt over ProMark Software as a Service-pakker

ESSENTIALS – DET ENKLE VALG

Essentials indeholder basal registrering af mødt, gået og heldagsfravær (ProTime), hvor medarbejderne registrerer via mobilapp og webportal. Fravær og overtid kan sendes til godkendelse hos leder eller administrator, og løsningen udsender påmindelser (ProNotify), så registreringer og godkendelser kommer i hus, før lønnen skal forberedes. 

Ledelsen får adgang til overbliksdata og standardrapporter (ProReport), og systemet har standardintegration til udvalgte HR-løsninger fra vores partnere for enkel overførsel af medarbejderdata (ProHost API).

PROFESSIONAL – DEN BREDE LØSNING

Professional er den fuldt digitaliserede tidsregistreringsløsning, som på avanceret vis kan styre alle arbejdstidsregler og -aftaler, og klargør løngrundlaget via intelligente dialoger med medarbejderne.

Derudover giver denne pakke også mulighed for:

  • Avanceret feriehåndtering (ProAbs Ferie)
  • Planlægning af medarbejdernes vagter (ProSchedule)
  • Projektregistrering (ProJect)
  • Registrering via terminaler (ProTerminal)
  • Moderne API-integration til fx HR- og ERP-systemer (ProHost API)

Denne pakke er altså i højere grad et arbejdsredskab til ledelse og lønadministration til overblik og håndtering af medarbejdere, inklusive godkendelsesflows, rapportering og notifikationer.

ENTERPRISE – DEN KOMPLETTE WORKFORCE MANAGEMENT-LØSNING

Enterprise er den komplette Workforce Management-løsning, som indeholder alle tilgængelige moduler i ProMark. Det betyder fuld digitalisering af jeres arbejdsprocesser, brugeroplevelser, analyse- og opfølgningsmuligheder, inklusive:

  • Struktureret opfølgning på sygefravær og forenklet håndtering af sygedagpengerefusion (ProAbs Sygdom)
  • Registrering af kilometer og diæter (ProTravel)
  • Jobregistrering (ProJob)
  • Forecast på bemandingsbehov og lønbudget i medarbejderplanlægningen (ProForecast)
  • Integration til alle relevante forretningssystemer, herunder data warehouse til avanceret business intelligence

Med Enterprise-pakken kan I indføre digitalisering og automatisering bredt i virksomheden i den takt, der passer jer. Det forbedrer både effektiviteten og medarbejdertilfredsheden.

Individual – den skræddersyede løsning

Med Individual kan I frit vælge de ProMark-moduler, der bedst understøtter jeres behov og processer. Løsningen hostes på en privat infrastruktur og kan dermed tilpasses og skaleres i forhold til jeres behov.

Individual er for kunder, som ønsker høj sikkerhed i driften af deres ProMark-løsning og samtidig gerne vil kunne tilpasse løsningen til specifikke krav.

Pakken giver mulighed for integration til alle relevante forretningssystemer, herunder data warehouse til avanceret business intelligence.