ProMark On-Premise

Når I selv tager ansvar for ProMark-serveren

ProMark On-PremiseMed ProMark On-Premise installeres ProMark-løsningen på en dedikeret server i virksomhedens eget IT-miljø. Det betyder, at ansvaret for at sikre stabil drift og løbende følge med i systemopdateringer og sikkerhedsaspekter ligger i jeres egen IT-afdeling. 

ProMark On-Premise kræver en initial investering i softwarelicenser, som giver jer varig brugsret til ProMark-løsningen. Investeringen afhænger af, hvilke moduler I vælger og hvor mange medarbejdere, der skal anvende modulerne. Løsningen kan skaleres op eller ned efter jeres behov, både i forhold til funktionalitet og antal medarbejdere (licensgruppe). Læs mere om tilgængelige moduler.

Herudover vil der være årlige omkostninger til en vedligeholdsaftale, som giver adgang til nye softwareversioner og til kundeservice (Customer Care), som hjælper, hvis der opstår udfordringer med konfigurationen og driften af ProMark.

DERFOR PROMARK ON-PREMISE

ProMark On-Premise er løsningen for virksomheder, der foretrækker selv at tage ejerskab af at drive deres IT-infrastruktur og ønsker størst mulig kontrol.

Med ProMark On-Premise opnår I følgende fordele:

  • Performance: I kan selv styre performance ud fra den hardware, I anvender/indkøber til formålet
  • Fleksibilitet: I kan tilpasse løsningen, så den understøtter jeres specifikke infrastruktur- og forretningskrav
  • Fuld kontrol: I har selv fuld kontrol over, hvor jeres data bliver opbevaret og hvordan de håndteres
  • Integrationsmuligheder: Stor mulighed for at udvikle integrationer