(Dansk)
.
Kundelogin

ProMark 365 Cloud

Skalerbar cloudløsning med høj sikkerhed

ProMark 365 Cloud er en Public Cloud-løsning på Microsoft Azure-platformen, hvor virksomheder deler en standardiseret infrastruktur og ProMark-installation med andre organisationer. Den enkelte organisation har dog sin egen database uden adgang for andre.

Microsoft Azure-platformen er en udbredt standard til cloudløsninger. Platformen tilbyder blandt andet skalerbarhed efter behov og høj sikkerhed ved at opretholde en lang række globale og lokale compliance-certificeringer som fx ISO-standarder og GDPR.

Vedligehold og opgradering af løsningen sker i form af systemopdateringer, der installeres periodisk. Alle planlagte servicevinduer styres af os og varsles på forhånd.

SOFTWARE AS A SERVICES (SAAS)

ProMark tilbydes i 3 forskellige Software as a Service-pakker, så I kan vælge den pakke, der bedst matcher jeres behov – med mulighed for at skifte til en anden pakke, hvis behovene ændrer sig.

Oversigt over ProMark Software as a Service-pakker

Virksomheden betaler en pris per medarbejder per måned baseret på den pakke, der er valgt og antallet af medarbejdere, der skal bruge løsningen. Softwaren er opdelt i licensgrupper, så I kan skalere op eller ned, hvis antallet af medarbejdere ændrer sig. Læs mere om pakkerne og hvilke moduler, der indgår.

SSL, SINGLE SIGN-ON OG ANDRE TEKNISKE VALGMULIGHEDER

Alle 3 pakkeløsninger indeholder krypteret datakommunikation via SSL. Nogle af pakkerne giver desuden mulighed for single sign-on og multitenancy. Læs mere om de tekniske valgmuligheder i de enkelte software-pakker i produktbladet.

DERFOR PROMARK 365 CLOUD

ProMark 365 Cloud er for virksomheder, som ønsker en standardiseret løsning med høj sikkerhed, der kræver minimal involvering fra jeres side.

Med ProMark 365 Cloud opnår I følgende fordele:

  • Høj driftsstabilitet, da et stort netværk af servere og avanceret infrastruktur sikrer mod fejl og nedetid
  • Øget skalerbarhed, da både infrastrukturressourcer og softwarepakken kan skaleres op eller ned i forhold til jeres behov
  • Høj sikkerhed via overvågningsværktøjer og IT-specialister, som håndterer sikkerhedsaspekter for cloudmiljøet og sikrer, at det er compliant
  • Besparelser: I undgår en initial investering i hardware og software og betaler kun for de services, I bruger
  • Øget fleksibilitet: I kan vælge den pakke, der passer bedst til jeres behov og hele tiden udnytte den nyeste funktionalitet i produktet, da vi løbende leverer opgraderinger
  • Mere tid til andre opgaver, da I kan slippe ansvaret for den daglige drift