Business Intelligence – ProBI

Udnyt virksomhedens data til at træffe bedre beslutninger

ProBI er Business Intelligence-løsningen, som gør det muligt at analysere årsagssammenhænge ud fra de data, der findes i ProMark.

Med ProBI kan data fra fraværsregistreringer, projektregistreringer, overtidsberegning med mere leveres over i et datawarehouse. Dermed kan virksomheden analysere og bearbejde dem i fx Excel eller et andet værktøj. Virksomheden kan se sine data i helikopterperspektiv eller dykke ned i detaljerne alt efter behov.

Derudover kan ProBI levere datakuber, som kan kobles med virksomhedens øvrige data og analyseres i virksomhedens eget Business Intelligence-miljø. Det giver mulighed for at sammenstille ProMark-data med virksomhedens øvrige data og analysere mere dybtgående på tværs af systemer.
ProBI - udnyt virksomhedens data til at træffe bedre beslutninger

Mange data, hurtigt!

Med ProBI får virksomheden hurtigt et bedre overblik over de mange, værdifulde data som findes i ProMark og kan fx analysere:

  • Årsager til fravær, fordeling på medarbejdertyper, lande, divisioner og afdelinger samt i hvilke perioder fraværet har været særligt udtalt
  • Overtid og udgifter på tværs af organisationen
  • Effektivitet på ordrer og operationer samt på medarbejdere og arbejdsgange
  • Opfølgning på projekter med dimensioner og organisationshierarki

Endelig kan ProBI også anvendes til at give bedre overblik ved oprydning i diverse profiler i ProMark.

Overblik, indsigt og bedre beslutninger

Med ProBI får virksomheden visuelt overblik over store datamængder og kan til enhver tid selv analysere sine data nærmere. Data og rapporter kan sammenstilles efter behov for at opnå et detaljeret indblik i forretningen.

I forbindelse med analyser af eksempelvis fravær kan virksomheden hurtigere danne sig et overblik over omfanget af sine udfordringer, og hvor der muligvis skal sættes ind.

ProBI sikrer kort sagt, at data bliver tilgængelige i forhold til behov og situation og dermed kan anvendes aktivt som faktabaseret beslutningsgrundlag.