(Dansk)
.
Kundelogin
Få vores nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder og vigtig viden om Workforce Management ca. en gang om måneden

Privatlivspolitik

Personoplysninger

Som dataansvarlig virksomhed tager Mark Information databeskyttelse meget alvorligt. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer og sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder, besøgende på vores hjemmeside, leverandører og jobsøgende samt de rettigheder, man har som registreret.

Udover privatlivspolitikken gælder vores cookiepolitik, som du kan finde her.

1. Dataansvarlige virksomhed

Mark Information Danmark A/S
Maglebjergvej 11
2800 Kgs. Lyngby
CVR: 39 86 97 13
Telefon: 4690 0000
Email: info€mark-info.com

2. Kategorier af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Hos Mark Information modtager vi blandt andet oplysninger om vores kunder, besøgende, leverandører og jobsøgende. Når du anvender vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig brug af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller arrangementer, udfylder kontaktformular og registrerer dig som bruger af vores kundeportal.

De oplysninger, vi behandler om dig, kan omfatte:

  • Almindelige personoplysninger, herunder
    • identifikationsoplysninger, herunder navn, titel, adresse, telefonnummer, email, firmanavn og adresse
    • oplysninger, der indgår i vores korrespondance med dig
    • loginoplysninger til vores kundeportal
    • oplysninger om dine bestillinger af varer og tjenesteydelser
    • korrespondance med Customer Care og/eller andre medarbejdere
    • oplysninger om din adfærd på vores digitale tjenester (for eksempel IP-adresse, geografisk placering, browsere, operativsystem og hvilket indhold, som du ser mv.)
  • Følsomme eller semifølsomme personoplysninger (kun kunder):
    • Som udgangspunkt behandler vi ikke følsomme eller semifølsomme personoplysninger om dig, Vi kan dog i særlige situationer få del i CPR-nr. samt fraværs- og helbredsoplysninger, når vi assisterer med problemløsning. Oplysningerne anonymiseres eller slettes, når sagen er løst. Vi opfordrer til, at du ikke selv fremsender eller informerer os omkring sådanne oplysninger.

3. Vi bruger personoplysninger til følgende formål og med de nævnte behandlingsgrundlag

Formål Eksempler Behandlingsgrundlag

1. Administration af potentielle og eksisterende kundeforhold 
Når du ønsker at blive kunde hos Mark Information, behandler vi nødvendige oplysninger om dig med henblik på at:

  • indgå en aftale om levering af et Workforce Management-system til din virksomhed
  • sikre entydig identifikation af dig


Når du er kunde hos os på en løbende aftale, behandler vi dine oplysninger til at administrere aftalen herunder at:

  • sikre, at de aftalte produkter og ydelser leveres
  • modtage betaling for vores varer og ydelse(r)
  • identificere dig, når du kontakter os
  • holde dine kontaktoplysninger opdaterede
  • opfylde øvrige forpligtelser for dig eller os, der følger af aftalen og lovgivningen

Eksempel:
Du er en potentiel kunde
Når du kontakter os for at få information om eller et tilbud på en Workforce Management-løsning, anvender vi dit navn, adresse og andre kontaktoplysninger til at lave et tilbud og kontakte dig.
 

 

Eksempel:
Du er kunde hos os
Vi leverer ydelser som aftalt og sender faktura på disse samt løbende vedligehold i henhold til vores aftale samt registrerer, at du betaler.

Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vores legitime interesser er at:

  • sikre, at der ikke sker udlevering af oplysninger til andre end dig
  • kunne markedsføre vores produkter og informere om funktionalitet og nyheder
  • sikre overholdelse af gældende lovgivning

2. Markedsføring, analyser og segmentering
Vi bruger dine personoplysninger til at sende nyhedsmail eller elektronisk markedsføring, hvis du har givet samtykke til det. Dit samtykke kan være indhentet, hvis du tilmelder dig vores events eller via formular på hjemmesiden. Du kan altid framelde dig nyhedsmails og den elektroniske markedsføring.

Vi kan også benytte dine oplysninger til brug for markedsføring
med almindelig post.

Vi laver også løbende kundetilfredshedsundersøgelser via email.

Eksempel:
Vi sender dig information om moduler eller funktionalitet, I ikke allerede anvender

Du har afgivet dit samtykke til, at vi må sende dig information om systemer som ProMark/WinTid, som du og din virksomhed kan få gavn af. Her anvender vi din email og evt. købshistorik.  Vi bruger aldrig din mailadresse mv. i strid med markedsføringslovgivningen og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Eksempel:
Du har fået assistance fra Customer Care eller en konsulent.

Vi sender efterfølgende et evalueringsskema, så vi løbende kan forbedre vores service.

Databeskyttelsesforordningens
artikel 6, stk. 1, litra a, litra b og
litra f.

Vores legitime interesser er at:

  • kunne udvikle og markedsføre vores produkter
  • afsætte vores produkter
  • foretage kundetilfredshedsanalyser
  • forbedre produkter og services
 3. Administration og forbedring af vores digitale tjenester
Vi anvender trackingsoftware til at registrere antallet af besøg på mark-info.dk, herunder hvilke domæner de besøgende kommer fra, og hvilket indhold de ser. Oplysningerne anvendes udelukkende til at udvikle og forbedre vores digitale tjenester og gør det ikke muligt for os at identificere bestemte personer

Eksempel:
Du bruger vores digitale tjenester

Når du besøger vores hjemmeside, behandler vi dine oplysninger med henblik på at forbedre vores digitale tjenester.

Databeskyttelsesforordningens
artikel 6, stk. 1, litra f.

Vores legitime interesser er at:

  • forbedre kundeoplevelsen
  • udvikle og forbedre vores digitale tjenester


Hvis vi behandler dine personoplysninger til andre formål end dem, vi har beskrevet ovenfor, vil vi give dig besked om det nye formål, inden vi begynder behandlingen, hvis det følger af databeskyttelsesreglerne.

4. Indsigt i dine oplysninger (ret til adgang og at blive glemt)

Du har mulighed for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi opbevarer og anvender om dig. Kontakt os på email gdpr@mark-info.com eller adressen angivet øverst, hvis du ønsker at:

  • anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores databaser
  • få dine personlige data rettet
  • blive slettet fra vores databaser.

Vi vil besvare dit spørgsmål eller din anmodning, så hurtigt vi kan (og under alle omstændigheder inden for en måned fra vi modtager din anmodning, selv om dette kan udvides i vanskelige tilfælde). Hvis dit spørgsmål eller anmodning er mere omfattende, kan det blive nødvendigt at indhente mere information fra dig.

5. Vores databehandlere/underdatabehandlere

Vi anvender en række data- og underdatabehandlere til at håndtere personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er nøje udvalgt, og er alle underlagt databehandler- og underdatabehandleraftaler med os i overensstemmelse med lovgivningen i EU’s generelle databeskyttelsesforordning 2018 (GDPR).

6. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi sletter oplysningerne om dig, når de ikke længere er nødvendige.

Mark Information følger generelt den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven i Danmark, Norge, Sverige og England. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold, eventuelle reklamationssager og garantiforpligtelser og for at kunne leve op til vores forpligtelser, har vi vurderet, at det er nødvendigt at gemme oplysninger i op til 10 år plus indeværende år fra forretningsforholdet eller formålet er ophørt.

7. Datakrænkelser

Vi vil rapportere enhver ulovlig datakrænkelse af databaser fra nogen af vores underdatabehandlere til alle relevante personer eller myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret på en identificerbar måde er blevet kompromitteret.

8. Kontakt vedr. databeskyttelse og privatlivspolitikken

Har du yderligere spørgsmål til privatlivspolitikken eller databehandlingen, kan du kontakte os på email gdpr€mark-info.com eller via adressen angivet ovenfor.

Hvis du ønsker at klage over en mulig overtrædelse persondataforordningen, skal du kontakte Datatilsynet.

Husk at almindelig email ikke er en sikker kommunikation. Skriv ikke noget i din email, som er privat eller følsomt, eller som du i øvrigt synes skal beskyttes.

Privatlivspolitikken er gældende fra den 25. maj 2018