SAP

Certificeret integration med SAP-applikationer

ProMark i SAP Store

SAP er verdensledende inden for forretningsapplikationer målt på omsætning af software og software-relaterede services. Ud fra markedsværdi er SAP verdens tredjestørste uafhængige softwareproducent.

Mark Information har tilsluttet os SAP PartnerEdge® programmet. Via dette program arbejder vi tæt sammen med SAP for konstant at vedligeholde og certificere den tekniske integration mellem vores ProMark Workforce Management løsning og SAP-software.

Ved at integrere ProMark med elementer af SAP Business Suite software, bliver værdifuld og aktuel information tilgængelig når der er behov for den – uden risiko for fejl og forsinkelser. Det gør ProMark til en fremtidssikker løsning og trygt valg for SAP-kunder.

ProMark er også tilgængelig på SAP Store – en app store med forskellige apps fra både SAP og udvalgte forretningspartnere. Alle apps fungerer sammen med de SAP-produkter, virksomheden allerede har.
 

Certified integration with SAP SuccessFactors ProMark 5.15.00 certified for integration with SAP S/4HANA ProMark 5.15.00 certified for integration with SAP Enterprise Resource Planning