Progress

Leverandør af den platform ProMark er bygget på

Powered by Progress logo

Progress er en global softwarevirksomhed, der tilbyder kraftfulde værktøjer til at opbygge adaptive brugeroplevelser på tværs af enheder, en cloud-native app-udviklingsplatform til udvikling af moderne apps, dataforbindelsesteknologi, web content management, sikker filoverførsel, netværksovervågning samt machine-learning som understøtter muligheden for at gøre kognitive evner til en del af enhver applikation.

Mere end 1,700 uafhængige software-leverandører, 100.000 virksomheder og 2 millioner udviklere anvender Progress’ produkter til at levere moderne, digitale oplevelser der har stor effekt, med en brøkdel af kræfter, tid og omkostninger. 

Progress er vores primære teknologipartner, som leverer den platform, ProMark er bygget på. Vi har haft et stærkt partnerskab i mere end 25 år og Mark Information er i dag titaniumpartner hos Progress. Vi opnår store fordele ved den kontinuerlige innovation fra Progress, herunder oprettelsen af en unik teknisk bagudkompatibel platform, som har stor værdi – ikke bare for Mark Information, men også for vores kunder.