(Dansk)
.
Kundelogin

Microsoft

microsoft logo

Dokumenteret integration med Microsoft-løsninger

Forbrugere, virksomheder og organisationer verden over anvender dagligt Microsofts produkter i en lang række sammenhænge.

Mark Information har Silver Partner-status hos Microsoft. Silver Competency tildeles virksomheder med dokumenteret ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for et specialiseret område. Derudover skal virksomheden have medarbejdere, der er Microsoft-certificerede inden for bestemte områder. Virksomheder med Silver Competency er blandt top 5% af Microsofts partnere verden over.

Som Microsoft Silver Partner tilbyder vi dokumenteret integration med Microsoft-løsninger som:

  • Dynamics 365 FO (Finance & Operations)
  • Dynamics 365 BC (Business Central)
  • Dynamics AX
  • Dynamics NAV
  • Office 365

ProMark kan derfor indgå som en del af et optimeret procesworkflow i virksomheder, der har valgt en Microsoft-strategi.

Som led i vores cloud-strategi tilbydes ProMark også som en public cloud-løsning på MS Azure-platformen. Det bidrager blandt andet til at sikre, at vores kunder forbliver sikkerhedskompatible og kan skalere deres IT-løsninger, da platformen tilbyder løbende opgraderinger og automatiseringer.

ProMark i Microsoft AppSourceProMark er også tilgængelig på Microsoft AppSource – en app store med forskellige apps fra både Microsoft og udvalgte forretningspartnere. Alle apps fungerer sammen med de Microsoft-produkter, virksomheder allerede har.