Microsoft

Microsoft Gold Partner logo

Dokumenteret integration med Microsoft-løsninger

Privatpersoner, virksomheder og organisationer verden over anvender dagligt Microsofts produkter i en lang række sammenhænge.

Mark Information har Gold Partner-status hos Microsoft. Gold Competency er den fineste partnerstatus, som udelukkende tildeles virksomheder med den højeste ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for et specialiseret område. Derudover skal virksomheden opfylde strenge krav vedrørende certificering af medarbejdere, kundereferencer og succesrige implementeringer. Kun ca. 1% af Microsofts partnere verden over opnår Gold Competency. Derfor er vores Gold Partner-status en anerkendelse af vores fokus på udvikling af kvalitetsprodukter og vores indsats for løbende at forbedre os selv.

Som Microsoft Gold Partner tilbyder vi dokumenteret integration med Microsoft-løsninger som:

  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics 365 Finance
  • Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Dynamics AX
  • Dynamics NAV
  • Office 365

ProMark kan derfor indgå som en del af et optimeret procesworkflow i virksomheder, der har valgt en Microsoft-strategi.

ProMark tilbydes som en cloudløsning på MS Azure-platformen. Det bidrager blandt andet til at sikre, at vores kunder forbliver sikkerhedskompatible og kan skalere deres IT-løsninger, da platformen tilbyder løbende opgraderinger og automatiseringer.

ProMark i Microsoft AppSourceProMark er også tilgængelig på Microsoft AppSource – en app store med forskellige apps fra både Microsoft og udvalgte forretningspartnere. Alle apps fungerer sammen med de Microsoft-produkter, virksomheder allerede har.