(Dansk)
.
Kundelogin

Vores historie

I mere end 35 år har Mark Information forædlet Workforce Management gennem innovativ rådgivning og avancerede softwareløsninger.

Det har givet os en unik ekspertise som vi konstant udbygger og forfiner, og det har gjort Mark Information til specialister i at hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af deres kerneprocesser.

Det hele startede i Lyngby i 1981. Siden da har Mark Information udviklet sig til en af branchens mest innovative softwarevirksomheder der i dag driver virksomhed fra kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannien og Rumænien.

Og med over 400 kunder, flere end 1.000 installationer og mere end 300.000 daglige brugere er Mark Information i dag Skandinaviens største udbyder af systemer til tids-, fraværs-, aktivitets- og jobregistrering samt bemandingsplanlægning.

Hemmeligheden bag Mark Informations Workforce Management-løsning er ProMark der integrerer de afgørende nøgleparametre i enhver moderne virksomhed.

ProMark giver et detaljeret overblik og fokuserer på optimering af både produktionsprocesser og administrative processer.

ProMark sikrer, at kunderne kan planlægge de rette ressourcer til den rette tid og til det rette job – og at ressourcerne aflønnes korrekt og på den mest effektive måde.

ProMark leverer løsninger der hjælper med alt fra registrering af tid på personale og aktiviteter til planlægning af arbejdsopgaver og allokering af ressourcer og business intelligence. Alt sammen i realtid gennem intuitive og brugervenlige løsninger.

Kunderne viser os tillid

ProMark kan integreres i alle systemer og tilbyder en helt unik ekspertise som har skabt tillid i mange af Skandinaviens største og mest succesrige virksomheder, bl.a.
 

Arla Foods Carlsberg COOP Rockwool Rolls-Royce