Om os

Ledende udbyder af Workforce Management-løsninger, som hjælper virksomheder til øget produktivitet og besparelser

Hovedkontoret på Maglebjergvej, Kgs. Lyngby

Mark Information er i dag en ledende nordisk udbyder af Workforce Management-systemer til tids-, fraværs-, aktivitets- og jobregistrering samt vagt- og bemandingsplanlægning. Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, og hvilke fordele, en lang række kunder i forskellige brancher har opnået.

Vores Workforce Management-løsning ProMark hjælper virksomheder med at optimere produktiviteten og opnå besparelser gennem intelligent planlægning af ressourcerne. Samtidig sikrer ProMark, at medarbejderne aflønnes korrekt og på den mest effektive måde.

Med ProMark får virksomheder information om anvendelsen af tid og ressourcer i realtid. Og gennem integration til ERP- og lønsystemet bliver værdifulde data tilgængelige, når der er brug for dem. Pålidelige informationer i realtid styrker beslutningsgrundlaget og evnen til at reagere hurtigt på ændringer i efterspørgsel eller kapacitet og giver mulighed for at afdække driftsmæssige fordele.

ProMark er bygget på mere end 40 års dybdegående Workforce Management-viden fra nogle af de mest komplekse arbejdsmarkedsaftaler i Europa. Og vi udvikler kontinuerligt ny funktionalitet, der skaber maksimal værdi for vores kunder. Gennem brugerkonferencer og brugergrupper får vi idéer og krav til ny funktionalitet, og vi inddrager kunderne i produkt previews for at sikre, at det, vi udvikler, stemmer overens med deres behov.

Mark Information har hovedkontor i Danmark samt kontorer i Sverige, Norge, Storbritannien og Rumænien. Globalt servicerer vi godt 400 kunder, 1.000 installationer og mere end 300.000 daglige brugere med intuitive og brugervenlige løsninger, der er bedst egnet til virksomheder og organisationer med +100 ansatte inden for de fleste brancher.

HVORFOR VÆLGE PROMARK?

  • ProMark er en komplet Workforce Management-suite, der tilbyder bred og meget avanceret Workforce Management-funktionalitet
  • Intuitive brugerflader på alle enheder som portal, mobil, pc-klient og terminal
  • Unikke integrationsmuligheder til løn-, HR- og ERP-systemer
  • Tidssvarende cloudløsninger med hosting via public, private og hybrid cloud eller on-premise
  • ProMark tilbyder en stærk kombination af fremmøde- og fraværsdata koblet med samme medarbejderes opgaveregistreringer
 

HVORFOR VÆLGE MARK INFORMATION?

  • Mark Information har et anerkendt renommé blandt nordiske virksomheder, hvilket gør ProMark til et sikkert valg for kunderne
  • Validering af business casens værdi for kunden underbygger beslutningen
  • Projektledelse fra start til slut af professionelle med branchekendskab minimerer risikoen
  • Customer Care, udvidede services og account management sikrer kundetilfredshed og loyalitet
  • Standard platform, som opdateres flere gange om året med kundedrevet udvikling, samt stærk integration til alle ERP-, HR- og lønplatforme garanterer moderne teknologi, der matcher kundens IT-landskab