(Dansk)
.

Konsulentchef

Nu har du en unik chance for at blive en central del af Mark Informations vækstrejse som Konsulentchef for Mark Informations Professional Services (PFS).

Vi søger en konsulentchefMark Information har markedets stærkeste Workforce Management SaaS-platform, er partner med SAP og Microsoft, og er i stærk vækst med førende kunder i Danmark og Norden og med installationer i mere end 20 lande. Hvis du er ambitiøs og brænder for at gøre en forskel i en succesfuld virksomhed i vækst, så er det måske dig, vi leder efter.

JOBBESKRIVELSE

Som konsulentchef vil du i et tæt samarbejde med direktøren for PFS forestå væksten af et team på mere end 20 konsulenter i Danmark, Sverige, Norge og UK. Mark Information har en attraktiv position på markedet og er i de seneste seks år blevet nævnt af Gartner Group som en af de førende leverandører af Workforce Management-løsninger. Ambitionerne er høje, og rollen indebærer udover det daglige ledelsesansvar også områder som optimering af processer og leverancemodel, rekruttering, salg og presales samt opfølgning på leverancer i tæt samarbejde med konsulenterne både nationalt og internationalt.

Vi ønsker med et yderligere fokus på ledelse og metoder, at projekter bliver eksekveret hurtigere og bedre, og at konsulentafdelingen bliver i stand til at kunne håndtere stadigt større og mere komplekse projekter både i Danmark og internationalt. I den forbindelse er det vigtigt at tænke processen end-to-end og have fokus på at tænke salg og leverance endnu bedre sammen.

Professional Services omfatter alle vores applikationskonsulenter og projektledere, som rådgiver og bistår kunderne på tværs af lande, både ved implementering samt ved større og mindre projekter. Målet er samtidig at fungere som sparringspartnere, der hjælper kunderne med at skabe optimal forretningsværdi af deres ProMark-løsning. Stillingen er nyoprettet, og der vil derfor være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling samt også selv præge rollen.

KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have en lang videregående uddannelse, men relevant erfaring vægter højest. Det forventes, at du har minimum fem års succesfuld erfaring som leder, gerne fra et software- eller konsulenthus, hvor der er opnået erfaring med forretningssystemer som fx ERP, CRM eller lignende. Kendskab til ProMark eller Workforce Management-løsninger vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vi forestiller os, at kandidaten besidder følgende egenskaber:

  • Du er en ambitiøs og succesfuld leder med både kommercielle kompetencer og en teknisk forståelse
  • Du har en motiverende ledelsesstil og er lyttende og reflekterende
  • Du er analytisk stærk, kvalitetsbevidst og med fokus på at nå deadlines
  • Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer både internt og eksternt
  • Du er en teamplayer, der arbejder struktureret og vedholdende
  • Du har et højt engagement og når dine mål
  • Du kommunikerer godt og behersker dansk og engelsk flydende i både skrift og tale
  • Du er nysgerrig, proaktiv og udviklingsorienteret

DU FÅR

Du bliver en del af en stærk forretning, der sætter faglighed, kvalitet og teamwork højt. Et sted, hvor der er store frihedsgrader og fleksibilitet, men også ambition og intensitet. Du bliver derudover også en del af en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra ide til handling, og hvor du får stor indflydelse på din afdeling. Du får ydermere en central rolle i en veletableret, markedsførende og ambitiøs virksomhed, hvor du vil få mulighed for at opbygge en dyb faglig indsigt i Workforce Management-løsninger.

Vi prioriterer en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Ydermere er der frokostordning, filmklub, kunstforening samt et par årlige sociale arrangementer fælles for alle medarbejderne på tværs af landene.

 


Mark Information

Mark Information er grundlagt i 1981 og har godt 70 ansatte på globalt plan. Vores ProMark-softwareløsning blev nævnt i Gartners Market Guide for Workforce Management Applications for sjette år i træk, og gør derfor Mark Information til en af de mest innovative leverandører af Workforce Management. Vi har mere end 400 kunder blandt de største og mest kendte brands i Norden og Storbritannien, og mere end 400.000 mennesker bruger vores løsninger dagligt. Vores kunder kommer primært inden for Industri, Bygge & Anlæg, Logistik & Transport, Fødevarer og Services dog med én ting til fælles: de ønsker vækst samt strømlinede og forenklede arbejdsgange gennem IT-løsninger.

ProMark er en best-of-breed-løsning med stærk funktionalitet inden for tids- og aktivitetsregistrering og fraværsstyring, og løsningen er særlig succesfuld på grund af vores strategi om at skabe en tæt integration mellem forretningssystemer inden for HR, løn og ERP-systemer som fx SAP og Microsoft. Vi har hovedkontor i Kongens Lyngby og er også repræsenteret i Sverige, Norge, Storbritannien og Rumænien.