Logistik & transport

Præcise data til effektiv og fleksibel planlægning

Logistik & TransportKonkurrencen inden for logistik og transport er benhård. Svingende efterspørgsel og stigende krav om korte leveringstider, levering til tiden og høj service er bare nogle af de udfordringer, virksomheder står overfor.

Det kræver overblik og detaljeret planlægning at drive en virksomhed, der kører 24 timer i døgnet – måske på flere lokationer – og administrere et stort antal timelønnede medarbejdere med skiftende arbejdstider.

IT – vejen til øget effektivitet

Øget brug af IT er en forudsætning for at kunne øge effektiviteten og fortjenesten. Minimering af tunge, manuelle arbejdsprocesser til fordel for digitale, mobile og brugervenlige løsninger er nogle af de tiltag, virksomheder bør fokusere på.

Vores ProMark Workforce Management-løsning sikrer den nødvendige synlighed i arbejdsstyrken, så I kan planlægge de rette ressourcer til den rette tid og den rette opgave – og samtidig sikre, at de ansatte får den korrekte løn.

Med data i realtid får I præcis og pålidelig information om status på opgaver og ressourcer. Det giver et solidt og faktabaseret grundlag, som hjælper jer med at træffe de rigtige operationelle beslutninger. ProMark giver jer dermed det nødvendige overblik til at kunne effektivisere anvendelsen af tid og ressourcer, reagere hurtigt på ændringer og opnå besparelser.

Helt op i gear med ProMark

ProMark kan hjælpe dig og din virksomhed godt på vej til øget effektivitet. Fordelene ved ProMark er blandt andet:

  • Præcist overblik over status og ressourcer i realtid giver et solidt og faktabaseret beslutningsgrundlag
  • Bedre udnyttelse af medarbejdernes arbejdstid gennem effektiv bemandingsplanlægning – også ved afvigelser
  • Skaber synlighed omkring ikke-aktivitetsbaserede timer og hvor der kan optimeres
  • Minimerer fejl ved at fjerne manuelle rutiner
  • Sparer tid til kontrol af medarbejdernes fremmøde og fravær
  • Sikrer korrekt løn inklusive beregning af overtid, skifteholdstillæg med mere
  • Kort implementeringstid, som sikrer et hurtigt afkast på investeringen