(Dansk)
.
Kundehistorie
Kundelogin
Få vores nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder og vigtig viden om Workforce Management ca. en gang om måneden

Orkla Foods Norge AS

Det rigtige valg

Da Orkla Foods Norge AS valgte ProMark til medarbejderopfølgning på Toro-fabrikken i Bergen, kunne gevinsten sammenfattes med ét eneste ord: aktivitetskontrol

Tidligere benyttede Toro-fabrikken på Arna i Bergen et tidsregistreringssystem, hvor den enkelte medarbejder noterede sine timer manuelt. Det resulterede i en ordentlig stak timesedler, mere end 400 sider om dagen, hvorefter der gik en masse tid med at rette fejl.

Orkla Foods Norge AS, der ejer Toro, havde behov for et mere fuldstændigt system til medarbejderopfølgning. De henvendte sig til en række udbydere på markedet, hvor enkelte hurtigt skilte sig ud fra de øvrige.

ProMark

- Vi havde en proces, hvor der var ni udbydere inde i billedet. Hovedkriterierne var, at systemerne kunne håndtere en virksomhed af vores størrelse med vægt på rapportering og brugervenlighed, fortæller Christine Grung, HR-rådgiver i Orkla Foods Norge AS.

Til sidst sad de tilbage med tre udbydere, der blev opfordret til at løse en skræddersyet case. Resultatet lod ingen tvivl tilbage.

Orkla Foods: Det rigtige valg

- ProMark skilte sig ud som det klart bedste alternativ. Det har en yderst brugervenlig grænseflade, samtidig med at det besidder gode rapporteringsmuligheder, tilføjer Christine Grung.

Systemet blev leveret med kapacitet til udvidelse, og der foretages løbende opgradering af systemet, så nye funktioner og ny teknologi kan tages i anvendelse.

Systemet

ProMark er integreret med SAP for at sikre korrekt overførsel af løn. Medarbejderne registrerer selv deres arbejdstid, hvilket eliminerer fejlkilder, øger medarbejdernes tillid til systemet og frigør tid. På den måde kan lønbogholderiet koncentrere sig om andre arbejdsopgaver.

Orkla Foods Norge AS valgte rigtigt med ProMark

 


”Færre fejlkilder øger effektiviteten og er stærkt omkostningsbesparende. Men den største fordel, vi opnår ved at benytte ProMark, er uden tvivl aktivitetskontrol på detailniveau.”

Christine Grung
 HR-rådgiver i Orkla Foods Norge AS


Fordele

- Færre fejlkilder øger effektiviteten og er stærkt omkostningsbesparende. Men den største fordel, vi opnår ved at benytte ProMark, er uden tvivl aktivitetskontrol på detailniveau, fortæller Christine Grung.

- I modsætning til tidligere kan vi nu køre rapporter på timebasis. Vi får også sat vagtplaner, turnusser, overenskomster og andre aftaler i system. Det giver os et ukompliceret forhold til både tillidsrepræsentanter og fagforeninger, tilføjer hun.

ProMark giver os overblik over vores medarbejdere

- ProMark giver os overblik over, hvem der er til stede på et givet tidspunkt. Det gør det nemt at bevare overblikket, hvis der skulle blive udløst en alarm på fabrikken eller opstå andre uventede situationer, fortæller Christine Grung. Hun understreger at overblik over hvem der er på forretningsrejse eller ude af huset, gør det nemt at informere kunder og andre om, hvornår de kan forventes tilbage.

Orkla Foods Norge AS valgte rigtigt med ProMark