KUNDEHISTORIE

Coop Hasselager Distributionscenter

Coop Hasselager Distributionscenter distribuerer til rette tid og på rette sted, med de nødvendige ressourcer!

Coop er Danmarks største detailhandelsvirksomhed, som driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og coop.dk samt datterselskaberne Fakta A/S og Irma A/S.

Coop har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kr. og 35.000 medarbejdere.

Coops forløber FDB blev grundlagt i 1896 som et samarbejde mellem de mange danske brugsforeninger. Gennem 1900-tallet voksede FDB til en af Danmarks største virksomheder med produktion af dagligvarer på egne fabrikker og engrossalg til brugsforeninger. I 1970’erne begyndte FDB at fokusere mere på detailhandel, og blev i slutningen af 1980’erne vendt til at være en detailvirksomhed. I 2002 blev Coop Norden som FDB ejede 38% af, en realitet for at stå stærkere i den internationale konkurrence sammen med brugsforeningerne i Norden. De danske butikker blev da drevet af datterselskabet Coop Danmark A/S. Fra 2008 var de danske butikker i Coop Danmark igen 100 procent danskejet med FDB som eneejer. I dag er Coop Danmark en af Danmarks største virksomheder målt på omsætning og antal arbejdspladser.

Coop Hasselager Distributionscenter

”ProMark har virkelig lettet administrationen. Det er blevet super let at komme og gå, både for den enkelte, men også for administrationen.”
”Gennem tidsregistrering har vi dannet os et fuldstændigt overblik de medarbejderrelaterede forhold, hvilket har frigivet mere tid til andre opgaver.”

Vibeke Medum
Teamleder HR & Løn, Coop Hasselager Distributionscenter


Teamleder HR & Løn Vibeke Medum samt Margrethe Jensen og Inger Steffensen

Udfordringen

 • Lønningsprocesserne er meget tidskrævende
 • Behov for mere præcise lønninger
 • Bemandingsplanlægningen er meget omstændig og til tider upræcis
 • Administration af nøgler til mere end 700 medarbejdere er omstændigt og tidskrævende

Projektomfang og succeskriterier

 • Tidsreduktion og præcisering af lønningsprocesser
 • Hurtig og effektiv bemandingsplanlægning
 • Enkel administration af adgang ud fra ét centralt register

Metoder

 

Kunden opnåede

 • Lønningsprocesserne er hurtigere at gennemføre, og lønningsgrundlaget er præcist ved registrering i ProTime
 • Bedre udnyttelse af medarbejdernes arbejdstid gennem effektiv bemandingsplanlægning
 • Adgangskontrollen er styret centralt og bruger samme register som ProTime og ProRoster – derved er administrationen af adgangskontrol simpel og overkommelig.

Primære resultater

 • ”Implementeringen af ProMark gik let og smertefrit – Mark Information leverede ikke bare en hurtig implementering, men sikrede også at vi fik den nødvendige know-how til selv at kunne varetage systemet.”