(Dansk)
.
Kundelogin

Brancher

Vi løfter indtjeningen, styrker serviceniveauet og skaber tilfredse kunder

Hemmeligheden er, at vi sætter en ære i at være virkelighedsnære og resultatorienterede, og at vi koncentrerer os om at udvikle systemer, som er enkle i opsætning og daglig brug, men avancerede i anvendelsesmulighederne. Nøgleparametrene er effektivitet, præcision, smidighed, lønsomhed og optimering – og naturligvis foregår det hele i realtid gennem intuitive og brugervenlige løsninger. Vi har gjort det i mere end 40 år, og vi har dokumenteret succesfuld erfaring inden for mange brancher.

Vores mission er at sætte kunderne i stand til at planlægge udnyttelsen af de rette ressourcer, til rette tid og til rette job, samt sikre at ressourcerne aflønnes korrekt og på den mest effektive måde. Kort sagt: vi er eksperter i at bruge de tilgængelige personaleressourcer mere intelligent, og dermed hjælpe virksomheder med at blive mere produktive og konkurrencedygtige.

Derfor er vores Workforce Management-løsning, ProMark, det naturlige valg for virksomheder der ønsker at overvåge, justere og forbedre centrale processer – baseret på brugervenlige operationelle informationer der altid er opdaterede.

Vi tilbyder løsninger til de fleste brancher:

Bygge & anlæg

Bygge & anlæg

ProMark hjælper virksomheder med at indsamle arbejdstid, tillæg og andre typer information direkte fra byggepladserne, registreret af medarbejderen eller via arbejdslederen. Resultatet er hurtigere og mere nøjagtige data til løn, regnskab og kundefakturering samt mere effektiv styring af store projekter.
Fødevareindustri

Fødevareindustri

ProMark sikrer synlighed i bemandingen, status på arbejdsprocesserne og overblik over hvordan udstyret fungerer. Desuden giver det overblik og sammenhæng mellem produktion og logistik.
Fremstillingsindustri

Industri

ProMark hjælper dig med at holde styr på processerne, så du kan reagere på afvigelser i produktionsplanen og prompte justere i planerne for en optimal og fleksibel udnyttelse af personale, maskiner og materialer.
Detail & distribution

Logistik & transport

ProMark leverer det nødvendige driftsmæssige overblik der kan håndtere udfordringerne i en virksomhed, der kører 24 timer i døgnet, ofte er fysisk placeret på mange lokaliteter, og som lever af at håndtere skiftende serviceydelser og kontinuerlige kundetilpasninger.
Offentlig & service

Services

ProMark sikrer synlighed i bemandingen, status på arbejdsprocesser, udvider tilgængeligheden og øger serviceniveauet uden at tabe medarbejdernes interesse.