Kunder

Førende virksomheder opnår resultater med ProMark

Mere end 400 virksomheder bruger hver dag ProMark og sparer tid, reducerer omkostninger og får valide data.

Vælg branche og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig og de resultater vi har skabt for andre virksomheder:

Bygge & anlæg

Bygge & anlæg

ProMark hjælper virksomheder med at indsamle arbejdstid, tillæg og andre typer information direkte fra byggepladserne, registreret af medarbejderen eller via arbejdslederen. Resultatet er hurtigere og mere nøjagtige data til løn, regnskab og kundefakturering samt mere effektiv styring af store projekter.

Fødevareindustri

Fødevareindustri

ProMark sikrer synlighed i bemandingen, status på arbejdsprocesserne og overblik over hvordan udstyret fungerer. Desuden giver det overblik og sammenhæng mellem produktion og logistik.

Fremstillingsindustri

Industri

ProMark hjælper dig med at holde styr på processerne, så du kan reagere på afvigelser i produktionsplanen og prompte justere i planerne for en optimal og fleksibel udnyttelse af personale, maskiner og materialer.

Detail & distribution

Logistik & transport

ProMark leverer det nødvendige driftsmæssige overblik der kan håndtere udfordringerne i en virksomhed, der kører 24 timer i døgnet, ofte er fysisk placeret på mange lokaliteter, og som lever af at håndtere skiftende serviceydelser og kontinuerlige kundetilpasninger.

Offentlig & service

Services

ProMark sikrer synlighed i bemandingen, status på arbejdsprocesser, udvider tilgængeligheden og øger serviceniveauet uden at tabe medarbejdernes interesse.