(Dansk)
.
Kundelogin

ProMark erfagrupper

Vores erfagrupper er en af de vigtigste inspirationskilder til videreudvikling af ProMark. I erfagrupperne skabes en utrolig mængde inspiration – ikke bare for Mark Information, men også for de deltagende virksomheder og deres medarbejdere.

Planlagte erfamøder

Erfagruppe Næste møde
ProMark Fyn/Sydjylland 12. marts 2020
ProMark Midtjylland 12. marts 2020
ProMark Sjælland 6. november 2019
ProMark Finans 12. november 2019
ProMark Industri forår 2020 (webinar)

Hvis du har lyst til at deltage i en af vores populære erfagrupper, kan du tilmelde dig her:

Tilmelding til erfagruppe

Formål

Formålet med erfagrupper er at give deltagerne mulighed for at:

  • udveksle erfaringer omkring brugen af ProMark og relaterede emner
  • opbygge et netværk, man kan kontakte, når der opstår spørgsmål relateret til den daglige brug af ProMark
  • øge udbyttet af ProMark for den enkelte bruger gennem inspiration fra de øvrige medlemmer i gruppen
  • stille forslag til Mark Information om forbedret funktionalitet i ProMark, der er af interesse for et stort antal brugere

Deltagere

Medarbejdere fra virksomheder, der anvender ProMark. Deltagere skal være superbrugere i ProMark.

Møderne

Erfamøderne afholdes af de deltagende virksomheder. Værtskab for møderne går på skift mellem deltagerne. Værten er kontaktperson for gruppen indtil næste møde, og Mark Information fungerer som kontaktled mellem de forskellige erfagrupper.

Mark Informations rolle i erfagruppen

Mark Information deltager ikke automatisk i møderne, men møder gerne op, hvis gruppen ønsker det. Vi kan fremlægge forslag til forbedringer i ProMark og derved få gruppens reaktion herpå samt præsentere og demonstrere udvalgt funktionalitet og tilbyde ny funktionalitet til test blandt medlemmerne.

Gruppen kan også rekvirere uddannelse fra Mark Information i specifikke ProMark-moduler og funktioner, og derved dele omkostningen. Planlagt uddannelse skal bestilles specifikt gennem en af vores konsulenter, og fakturering deles ud på de deltagende medlemmer.

Mark Information kan agere katalysator for erfamøderne, hvis møderækken brydes."Vi kan kun opfordre andre til at deltage på møderne, da der er rigtig god sparring mellem deltagerne. Ingen spørgsmål eller udfordringer er for små. Vi lærer noget nyt hver gang – især bliver vi begejstrede, når vi ”opdager” funktioner, som har eksisteret i flere år."

Josephine Meldgaard Sørensen og Dorthe Sønderdahl Jensen
HR and payroll coordinator, Palsgaard A/S

"Det giver rigtig meget viden om ProMark at deltage på erfagruppemøderne. Og så har jeg fået et godt netværk, jeg kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller brug for en at sparre med omkring brugen af ProMark."

Heidi Junker, HR-ansvarlig
Cleansafe A/S