(Dansk)
.
Kundelogin

ProMark erfagrupper

Vores erfagrupper er en af de vigtigste inspirationskilder til videreudvikling af ProMark. I erfagrupperne skabes en utrolig mængde inspiration – ikke bare for Mark Information, men også for de deltagende virksomheder og deres medarbejdere.

Planlagte erfamøder

Erfagruppe Næste møde
ProMark Fyn/Sydjylland 19. september 2019
ProMark Midtjylland 10. oktober 2019
ProMark Sjælland 11. april 2019 - ny dato på vej
ProMark Finans 14. maj 2019
ProMark Industri 22. august 2019

Hvis du har lyst til at deltage i en af vores populære erfagrupper, kan du tilmelde dig her:

Tilmelding til erfagruppe

Formål

Formålet med erfagrupper er at give deltagerne mulighed for at:

  • udveksle erfaringer omkring brugen af ProMark og relaterede emner
  • opbygge et netværk, man kan kontakte, når der opstår spørgsmål relateret til den daglige brug af ProMark
  • øge udbyttet af ProMark for den enkelte bruger gennem inspiration fra de øvrige medlemmer i gruppen
  • stille forslag til Mark Information om forbedret funktionalitet i ProMark, der er af interesse for et stort antal brugere

Deltagere

Medarbejdere fra virksomheder, der anvender ProMark. Deltagere skal være superbrugere i ProMark.

Møderne

Erfamøderne afholdes af de deltagende virksomheder. Værtskab for møderne går på skift mellem deltagerne. Værten er kontaktperson for gruppen indtil næste møde, og Mark Information fungerer som kontaktled mellem de forskellige erfagrupper.

Mark Informations rolle i erfagruppen

Mark Information deltager ikke automatisk i møderne, men møder gerne op, hvis gruppen ønsker det. Vi kan fremlægge forslag til forbedringer i ProMark og derved få gruppens reaktion herpå samt præsentere og demonstrere udvalgt funktionalitet og tilbyde ny funktionalitet til test blandt medlemmerne.

Gruppen kan også rekvirere uddannelse fra Mark Information i specifikke ProMark-moduler og funktioner, og derved dele omkostningen. Planlagt uddannelse skal bestilles specifikt gennem en af vores konsulenter, og fakturering deles ud på de deltagende medlemmer.

Mark Information kan agere katalysator for erfamøderne, hvis møderækken brydes."Vi mødes i brugergruppen ca. 2 gange om året, hvor vi har mulighed for at udveksle erfaringer og få løst de problemer vi som brugere sidder med til dagligt. Til stede ved møderne er også en konsulent fra Mark Information, som kan svare på mange af vores spørgsmål, og som præsenterer nyheder i ProMark.

Det er rart at have andre at sparre med; samarbejdet med de andre medlemmer af gruppen rækker også ud over de officielle møder. Vi bruger hinanden i hverdagen, hvis der opstår problemer, eller vi ønsker en anden vinkel på tingene.

Jeg kan kun opfordre til at benytte muligheden for at deltage i en erfagruppe omkring ProMark."

Inge Schmidt
AVK International A/S