ProMark Industri erfagruppe

Erfagruppe på nordisk plan

Ny ProMark erfagruppe for industri

Denne erfagruppe er for produktionschefer og andre procesansvarlige inden for industrien. Gruppen vil få indflydelse på:

  • udviklingen inden for produktionsområdet
  • specificering af funktionalitet
  • prioritering af ressourcer på de produktionsrelaterede udviklingsopgaver

Som deltager får du et udvidet netværk af ligesindede, som anvender ProMark, og bliver en del af et forum for kundedrevet udvikling på området. Gennem samarbejdet i gruppen får I mulighed for hurtigere og billigere at få gennemført ny udvikling til at lette dagligdagen og dermed skabe bedre resultater i virksomheden.

Gruppen kommer til at køre på nordisk plan, og møder afholdes fysisk eller som online webinarer.

Det er gratis at deltage i gruppen. Deltageren dækker selv sine eventuelle transport- og evt. opholdsudgifter, og forplejningen, når mødet afholdes i egen virksomhed.

MØDER

De første møder er afholdt som webinarer af 45 minutters varighed. Se mere i højre kolonne.

MARK INFORMATIONS ROLLE I ERFAGRUPPEN

Mark Information deltager på møderne og kan fremlægge forslag til forbedringer i ProMark og få gruppens reaktion herpå. Derudover præsenterer og demonstrerer vi udvalgt funktionalitet og kan tilbyde ny funktionalitet til test blandt medlemmerne.

Det er muligt at aftale og i fællesskab finansiere specifik udvikling af ny funktionalitet, som flere i gruppen har interesse i. Det vil give disse opgaver højere prioritet og dermed hurtigere udvikling i forhold til den samlede mængde af udviklingsønsker og ideer, vi arbejder med.

Gruppen kan også bestille uddannelse i specifikke ProMark-moduler og funktioner, og dele omkostningen. Planlagt uddannelse skal bestilles specifikt gennem en af vores konsulenter, og fakturering deles ud på de deltagende medlemmer.