Fra manuel administration til automatisk advisering!

20-10-2013

For Gjensidige Forsikring er det essentielt at få automatiseret samtlige arbejdsgange i administrationen. De var straks med på ideen om at spare tid og besvær, og sætter stor pris på ProNotify - hurtig og let advisering!

Gjensidige i Danmark er en filial af Gjensidige Forsikring ASA - Norges største og blandt Skandinaviens fire største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I den danske filial af Gjensidige Forsikring er der cirka 500 engagerede medarbejdere.

For Gjensidige Forsikring er det essentielt at få automatiseret samtlige arbejdsgange i administrationen. Gjensidige Forsikring  var straks med på ideen om at spare tid og besvær, og sætter stor pris på ProNotify - hurtig og let advisering! Deres administrerende direktør og daglige forretningsledelse træffer alle overordnede beslutninger for hele koncernen, men deres organisation er bevidst sat sammen, så strukturen er så flad som muligt.

Afdelingsdirektør, HR Nordic, Kenneth Ruby Jensen, Gjensidige ForsikringAfdelingsdirektør, HR Nordic Kenneth Ruby Jensen udtaler: "Vi har outsourcet vores lønadministration og ønsker at undgå manuelle arbejdsgange både for administration og medarbejdere. En del af svaret var en udvidelse af den eksisterende ProMark procesunderstøttelse med anvendelse af "ProNotify", dvs. automatisk påmindelse for lederne ved manglende godkendelser og tilsvarende for medarbejderne med manglende registreringer. Samtidig bliver lønrapporteringen mere smidig og korrekt."

Det kan være svært at holde styr på diverse deadlines så som lønkørsel, opfølgning på fravær og andet, derfor igangsættes disse påmindelser.

ProNotify er redskabet der kan automatisere denne opfølgning, så du bare kan udføre dit arbejde med de modtagne eller registrerede informationer. Påmindelserne, der sendes ud som mail eller sms, igangsættes ud fra individuelle parametre, der netop dækker din virksomheds behov, og som baserer sig på uoverensstemmelser eller specifikke hændelser registreret i ProMark.

Eksempler på hændelser kunne være:

  • Manglende stemplinger fra medarbejdere
  • Manglende godkendelse fra ledere
  • Opfølgning på sygefravær (fx ved 5 dages sygdom)
  • Indrapportering af kilometerregnskab

Alt i alt sparer det lønadministrationen for tiden og besværet; det letter arbejdsgange og processer uden manuel indsats, hvilket betyder højere effektivitet og produktivitet. Modtagerne af påmindelserne får måske endda bedre tid til at udføre opgaven, fordi de ikke sendes i sidste øjeblik, men på fastlagt tidspunkt.