(Dansk)
.
Kundelogin

ProAccess adgangskontrol hos Coop Hasselager Distributionscenter

15-04-2013

Hos Coop Hasselager Distributionscenter bruger de ikke nøgler - adgangen styres i stedet med magnetkort.

Teamet hos Coop Hasselager DistributionscenterAlle døre med behov for aflåsning er udstyret med en magnetkortlæser således at kun de rette mennesker har adgang dertil. Medarbejderdatabasen er den samme som den Coop anvender til komme/gå-registrering, så alle medarbejderes adgang kan let administreres centralt. Og kommer der nye medarbejdere til, skal de kun oprettes én gang, ét sted i virksomheden og udstyres med et magnetkort.

Systemet logger også alle døråbninger, så man kan se hvilken dør der var været åbnet hvornår og af hvem – eller om det har været en uautoriseret åbning.

Coop ønskede et gennemskueligt tidsregistreringssystem til at håndtere løn for at bringe administrationstiden ned, og samtidig ønskede de fuld kontrol over adgangen til virksomheden. Med ProAccess' integration med ProTime slog man to fluer med et smæk! Alle medarbejdere skulle kun registreres en gang, hvorefter adgangskontrollen let kan administreres fra ét sted med få tasteklik.

Coop er Danmarks største detailhandelsvirksomhed, som driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og coop.dk samt datterselskaberne Fakta A/S og Irma A/S.

Coop har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kr. og 35.000 medarbejdere.

Coops forløber FDB blev grundlagt i 1896 som et samarbejde mellem de mange danske  brugsforeninger. Op gennem 1900-tallet voksede FDB til en af Danmarks største virksomheder med produktion af dagligvarer på egne fabrikker og gennem engrossalg til brugsforeninger. I 1970'erne begyndte FDB at fokusere mere på detailhandel, og i slutningen af 1980'erne blev virksomheden vendt fra selv at producere og være engrosvirksomhed til at være en detailvirksomhed.

Omkring år 2000 blev der indledt drøftelser med brugsforeninger i Norden for at stå stærkere i den internationale konkurrence. Coop Norden, som FDB ejede 38% af, var en realitet 1. januar 2002, og de danske butikker blev herefter drevet af datterselskabet Coop Danmark A/S. Fra 1. januar 2008 var de danske butikker i Coop Danmark igen 100 procent danskejet med FDB som eneejer. I dag er Coop Danmark en af Danmark største virksomheder målt på omsætning og antal arbejdspladser.