(Dansk)
.
Kundelogin

Vi byder velkommen til vores nye kunde KROHNE Ltd i Wellingborough

03-08-2014

KROHNE Ltd er en del af KROHNE GROUP

Vi byder velkommen til vores nye kunde KROHNE Ltd i WellingboroughDet glæder os at meddele, at vi har underskrevet en kontrakt med KROHNE Ltd om implementering af ​​ProMark sammen med implementering af ​​SnowDropKCS 2011 HR & Løn fra Sage.

KROHNE Ltd er en del af KROHNE GROUP, en af verdens førende producenter og leverandører af løsninger inden for industriel procesinstrumentering. KROHNE beskæftiger mere end 3.000 personer med en årlig omsætning på 462,3 mio. Euro og er til repræsenteret på 5 kontinenter med egne produktionsfaciliteter i 10 lande.

ProMark Workforce Management-løsningen hos KROHNE vil, når den er implementeret, dække tidsregistrering og fravær for 200 medarbejdere ved registrering på terminaler, webportal samt mobile enheder. Desuden vil de anvende ProMarks projektmodul, ProJect, planlægning via ProManagement og få fleksibel rapportering med Fraværs-KPI.

Løsningen indeholder samtidig problemfri og automatisk standardintegration til Sage SnowDropKCS Payroll og HR.

KROHNE GROUP er en af verdens førende producenter og leverandører af løsninger inden for industriel procesinstrumentering.