(Dansk)
.
Kundelogin

Velkommen tilbage til GOSH COPENHAGEN

03-11-2017

Aftalen omfatter opgradering og modernisering af deres ProMark-løsning

GOSH COPENHAGEN har i en årrække anvendt ProMark til registrering af tid og fravær samt til planlægning. Manglende opgraderinger har resulteret i, at deres ProMark-installation ikke længere understøtter deres processer på en effektiv måde – og derfor besluttede de at vende tilbage som kunde.

Den endelige beslutning om, hvordan medarbejderne skal registrere deres tid i produktionen udestår stadig. Derfor vil implementeringen ske i faser:

  • Fase 1 er en opgradering til den nyeste ProMark-version. Dermed kan de 120 medarbejdere, hvoraf 50 er timelønnede, fortsætte med at registrere deres tid og fravær
  • Fase 2 handler om at fortsætte overgangen til en mere moderne ProMark-løsning. I den forbindelse vil moduler til produktionsrapportering (ProJob) og brugerfladerne ProPortal og ProMobile være i fokus 

Om GOSH COPENHAGEN
GOSH COPENHAGEN er en ung og innovativ dansk virksomhed, der bl.a. producerer dufte, makeup- og kropsplejeprodukter. GOSH COPENHAGEN blev grundlagt i 1945 som en medicinalvirksomhed, men produktionen blev hurtigt udvidet til kosmetikindustrien. Produkterne fra GOSH COPENHAGEN sælges i dag i mere end 80 lande i hele verden.