Vagtplanlægning med kunstig intelligens

13-12-2021

Med kunstig intelligens kan planlæggeren få serveret et udkast til en plan, der tager hensyn til arbejdstidsregler og medarbejdernes kvalifikationer og ønsker

Kunstig intelligens til ProScheduleDe fleste der arbejder med vagtplanlægning ved, at det kan være en kompleks opgave at lave en plan for medarbejderens arbejdstid, der hænger sammen. Og jo flere ansatte og vagter, virksomheden skal planlægge, jo flere muligheder er der for at lave en vagtplan.

Med modulerne ProRoster og ProSchedule kan virksomheder få hjælp til at skabe den optimale plan med mindre administrativt arbejde.

Nu tager vi næste skridt ved at inkludere kunstig intelligens (AI) i planlægningen.

Med kunstig intelligens kan planlæggeren få serveret et udkast til en plan, der tager hensyn til forecast, arbejdstidsregler og medarbejdernes kvalifikationer og ønsker. Det sparer planlæggeren for arbejdet med at allokere medarbejderne til vagterne – og gør det dermed endnu hurtigere og enklere at udarbejde den bedste plan og bemande i forhold til behovene. Og skal planen efterfølgende ændres på grund af sygdom, kan kunstig intelligens også hjælpe med at finde den bedste tilretning.

LÆS MERE OM KUNSTIG INTELLIGENS I PROSCHEDULE >>