(Dansk)
.
Kundelogin

Unilever - ny kunde inden for fødevareindustrien

27-06-2013

Mark Information styrker sin position i fødevareindustrien med ny aftale med Unilever

Unilever - ny kunde inden for fødevareindustrien

Unilever Sverige har indgået aftale med Mark Information Sverige om implementering af ProMark Workforce Management. Aftalen omfatter Unilever Sverige og virksomhederne i Flen, Helsingborg og Solna. Også Unilever Danmark vælger at satse yderligere på ProMark og introducerer vores løsning i deres marketing- og salgsorganisation, placeret i Kastrup.

Unilever er en af verdens førende leverandører af fastmoving consumer goods, opdelt i de globale divisioner fødevarer, vask, rengøring og personlig pleje. Unilevers varemærker er troværdige og ved at lytte til kunderne er de vokset til en af verdens mest succesrige virksomheder inden for dagligvarebranchen. 160 millioner gange om dagen er der en forbruger et eller andet sted i verden, som vælger et Unilever produkt.

ProMark Workforce Management-løsningen hos Unilever kommer til at omfatte tidsregistrering for alle timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portalteknologi samt industriløsningen til projekt- & produktionsrapportering som option til det fremtidige effektiviseringsarbejde.

Projektet starter i juli 2013.