(Dansk)
.
Kundelogin

Swisslog styrker konkurrenceevnen med ProMark!

21-10-2013

I første omgang implementerer Swisslog ProMark i den svenske virksomhed i Boxholm.

Swisslog styrker konkurrenceevnen med ProMark!

Swisslog leverer komplette distributionsanlæg og lagre, gerne, men ikke nødvendigvis med høj  automatiseringsgrad. De er desuden kompetente konsulenter inden for deres område og hjælper deres kunder til økonomisk fornuftige løsninger som øger kundernes konkurrenceevne gennem leverance af effektive logistikanlæg. Swisslogs egenudviklede applikation WarehouseManagerTM (WM) udgør basen for styringen af de anlæg de leverer.

Swisslog er et globalt foretagende med hovedkontor i Schweiz. Den del af Swisslog som har valgt ProMark, tilhører Warehouse & Distribution Solutions-divisionen og har virksomheder i Sverige (Boxholm), Østrig (Sipbachzell) og Kina (Kunshan).

Som støtte til forretningen har Swisslog valgt ProMark fra Mark Information som workforce management-løsning, integreret med selskabets koncernfælles forretningssystem SAP ECC6.0 samt lønsystemerne i selskabets forskellige virksomheder.

I første omgang implementerer Swisslog ProMark i den svenske virksomhed i Boxholm. Løsningen omfatter tidsregistrering for alle timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portal- og mobilitetsteknologi samt industriløsningen til produktionsrapportering. Integrationen af ProMarks produktionsmodul til SAP ECC6.0 giver detaljeret rapportering, planlægning og opfølgning, herunder blandt andet efterberegninger baseret på faktiske data.

Efterfølgende skal ProMark rulles ud til de to andre Swisslog-virksomheder i Østrig og Kina, hvilket sker i løbet af 2014.

Vi byder Swisslog velkommen blandt Mark Informations kunder.

/ Michael Dupont Fischer