(Dansk)
.
Kundelogin

Solar effektiviserer sine centrallagre med ProMark

06-10-2013

Solar Sverige har indgået aftale med Mark Information om implementering af ProMark Workforce Management

Solar effektiviserer sine centrallagre med ProMarkAftalen omfatter Solar Sverige og virksomhederne i Örebro, Halmstad og Alvesta. I Danmark anvender Solar allerede ProMark i virksomheden.

Solar blev grundlagt i Danmark år 1919 og er i dag noteret på OMX Den Nordiske Børs. Hovedkontoret ligger i Kolding, med grossistvirksomhed i syv lande i Nordeuropa og 2.800 ansatte. Koncernens totale omsætning nåede i 2009 ca. 15 milliarder SEK. Solar er i dag en af Nordeuropas ledende teknikgrossister inden for el og VVS og sigter mod at blive nummer et. Solar Sverige AB med en omsætning på ca. 3 milliarder SEK, har ca. 600 ansatte, med hovedkontor i Gøteborg. Solar Sverige servicerer sine kunder fra 48 filialer spredt på forskellige lokationer i Sverige, fra Luleå i nord til Malmø i syd, samt via de tre centrallagre i Örebro, Halmstad og Alvesta.

Løsningen omfatter tidsregistrering for alle timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portalteknologi samt industriløsningen til projekt- & produktionsrapportering. Via ProMarks produktionsmodul opnås detaljeret rapportering, planlægning og opfølgning.

Med ProMark har Solar et kraftfuldt værktøj for sin virksomhed og mulighed for videre udrulning til selskabets øvrige lande i Europa i samarbejde med Mark Information.

Projektet er planlagt til at starte i oktober.