(Dansk)
.
Kundelogin

Seldénkoncernen har valgt ProMark til sin virksomhed globalt

30-09-2013

Seldén Mast har investeret i fremtiden og indgået aftale med Mark Information

Seldénkoncernen har valgt ProMark til sin virksomhed globalt

Seldénkoncernen er en af verdens ledende producenter af rigsystemer til både på 2-30 ton. Medarbejderne hos Seldén er selv erfarne sejlere. Gedigen viden og en levende interesse gør alle naturligt medvirkende til Seldéns kvalitetstænkning samt deres produktudvikling. Seldén producerer det, som de selv ønsker at anvende på deres egne både.

Med udviklings- og produktionsenheder på Sveriges vestkyst og Englands sydkyst har Seldén unikke muligheder for at teste og videreudvikle sine produkter under hårde og realistiske forhold til havs. Seldéns kvalitetskontrol slutter ikke ved produktionen. Det indgår i Seldénkoncernens policy at følge kvalitetsansvaret til dørs gennem distributions- og serviceledene helt ud til kunden.

Ud fra disse retningslinjer har Seldén Mast valgt ProMark fra Mark Information som workforce management-løsning, integreret med virksomhedens forretningssystem MS NAV samt de forskellige lønsystemer i koncernens selskaber.

I første omgang implementerer Seldén ProMark i den svenske virksomhed. Løsningen omfatter tidsregistrering for alle timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portalteknologi samt industriløsningen til projekt- & produktionsrapportering. Integrationen af ProMarks produktionsmodul til MS NAV giver detaljeret rapportering, planlægning og opfølgning, herunder blandt andet efterberegninger baseret på faktiske data.

Efterfølgende skal ProMark rulles ud til Seldénkoncernens virksomheder i England, Frankrig, Holland, USA og Hong Kong.

Vi byder Seldën Mast velkommen blandt Mark Informations kunder.