Scania indgår cloudaftale med Mark Information

13-09-2021

Aftalen omfatter moduler til tidsregistrering, fraværshåndtering og planlægning med fuld mobilitet og dækker 18.000 medarbejdere på alle Scanias lokationer i Sverige.

Scania indgår aftale om ProMarkScania, en global producent af lastbiler og busser, har for nylig indgået en aftale med Mark Information, som dækker 18.000 medarbejdere på alle Scanias lokationer i Sverige.

Aftalen omfatter moduler til tidsregistrering, håndtering af sygefravær og medarbejderplanlægning med fuld mobilitet og selvbetjeningsmuligheder leveret som en cloudløsning. Eftersom integration til andre forretningssystemer også er en vigtig del af projektet, blev der lagt mærke til vores stærke fokus på SAP’s økosystem og vores SAP-certificerede integrationer til fx SAP SuccessFactors i Scanias leverandørudvælgelsesproces.

"Vi er utrolig glade for, at Scania valgte ProMark, og vi ser frem til at levere en moderne, fleksibel – og fremtidssikker – tidsregistreringsløsning til Scania," siger Henrik Trolle, Executive Vice President og Country Manager for Mark Information i Sverige.

Implementeringen startede i august med projektplanlægning og site studies, og vi forventer, at alle Scanias medarbejdere i Sverige vil bruge ProMark inden udgangen af 2022.

"Mark Information arbejder i forvejen med MAN, som er en del af Volkswagen Group – ligesom Scania. Vi kan helt sikkert udnytte vores viden og erfaring fra mange års samarbejde med dem til at skabe værdi for Scania," siger Henrik.

 

Om Scania
Scania er en førende leverandør af transportløsninger, herunder lastbiler og busser til tung transport kombineret med et omfattende produktrelateret servicetilbud. Scania tilbyder finansiering, forsikring og udlejningsservices, så deres kunder kan fokusere på den primære forretning. Scania er også en førende leverandør af industrielle og maritime motorer. Scania har mere end 50.000 medarbejdere i ca. 100 lande. Forskning og udvikling er koncentreret i Sverige, mens produktionen primært foregår i Europa og Sydamerika. Læs mere på https://www.scania.com/group/en/.