(Dansk)
.
Kundelogin

Partnere bakker op om ProMark-konferencen

28-02-2014

Bluegarden, PBJ og Visma deltager

Også i år har vi inviteret udvalgte partnere til at deltage på vores brugerkonference den 6. marts, og det glæder os at vi får besøg af:

BLUEGARDEN

Bluegarden, tidligere kendt som Multidata i Danmark, er virksomheden bag bl.a. DataLøn og MultiLøn der er blandt Danmarks mest kendte og udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration. Med 40 års erfaring betjenes i dag ca. 80.000 erhvervsvirksomheder med samlet 2,3 mio. lønudbetalinger om måneden af 600 medarbejdere på 12 lokationer i Skandinavien.

Bluegarden tilbyder løn- og personaleadministrationsløsninger til alle virksomhedsstørrelser og er Danmarks største outsourcingforretning inden for løn- og personaleafdministration. Ejerkredsen bag Bluegarden er pengeinstitutterne i Danmark med Danske Bank og Nordea som største ejere.

PBJ

PBJ har i mere end 25 år leveret HR-løsninger til danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi hjælper vores kunder med at gøre HR til en synlig og konkret del af deres hverdag. Det gør vi bedst ved at fungere som en aktiv sparringspartner både før, under og efter implementering. Selv er vi først tilfredse, når vores kunder har oplevet synlige resultater.

VISMA SERVICES DANMARK A/S

Visma Services Danmark udfører alle opgaver inden for lønadministration hos private virksomheder og organisationer - store som små. Med os som din samarbejdspartner vil du opleve en effektiv og kvalitetssikret lønadministration, hvilket sikrer dig korrekte lønudbetalinger - til tiden.

For virksomheder der er repræsenteret i flere af de nordiske lande, kan vi, via vores nordiske tilstedeværelse, tilbyde en nordisk lønadministration.

Partnere bakker op om ProMark-konferencen