(Dansk)
.
Kundelogin

Ny kunde - velkommen til Vitfoss

19-02-2014

Vitfoss er en dynamisk og nytænkende virksomhed, der producerer vitaminer og mineraler til husdyr.

Ny kunde - velkommen til VitfossMed udgangspunkt i landmandens behov bidrager Vitfoss til værdiskabende løsninger for landmanden gennem individuelt tilpassede gårdblandinger til den animalske produktion.

Endvidere markedsføres en række specialprodukter som mælkeerstatninger, vitaminer, veterinærmedicinske produkter og petfood. Den oparbejdede viden og erfaring, de har tilegnet sig efter i over 80 år at have beskæftiget sig med ernæring af dyr, bruges naturligvis til alle dyregrupper.

Historie
Vitfoss' historie går tilbage til 1930, hvor firmaet begyndte som en engros korn og foderstofforretning. I dag er Vitfoss ejet af DLG. Vitfoss er en højt specialiseret premixvirksomhed med topmoderne faciliteter og specialiseret viden – begge dele afgørende faktorer for den stærke position, som markedsleder indenfor kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger.

ProMark Workforce Management-løsningen hos Vitfoss  kommer som en start til at omfatte tids-, fraværs- og ferieregistrering  og indebærer enkel og let rapportering både via tynde klienter og LAN-Touch-terminaler baseret på den nyeste teknologi med biometri. Det nøglefærdige projekt dækker komme/gå-registrering, fraværsregistrering med integration til løn via DLG.

Projektet starter i februar 2014.