(Dansk)
.
Kundelogin

Ny kunde - velkommen til KiMs

09-07-2015

KiMs er danskernes foretrukne leverandør af chips og snacks

KiMs - danskernes foretrukne Alle danskere kender KiMs som leverandør af chips og snacks i høj kvalitet. Poserne fra KiMs møder du i dag stort set i enhver dagligvarebutik over hele landet. KiMs kommer ind  på 1. pladsen som det stærkeste brand på det danske marked.

Hos KiMs har de lanceret den ene bestseller efter den anden, og KiMs Sour Cream & Onion er i dag forbrugernes absolutte favorit. En ”nyklassiker” er KiMs Favorit Mix, mens andre egentlige klassikere er KiMs Skruer og KiMs Saltede Peanuts.

HISTORIEN

Netop KiMs Saltede Peanuts var med til at starte det hele. Rigtig mange voksne danskere er vokset op med KiMs, der indførte den hyggelige snack-stund tilbage i 60’erne, da danskerne første gang blev præsenteret for saltede peanuts. 

Men historien om KiMs starter faktisk på Odense Marcipanfabrik i begyndelsen af 1960´erne. Her ville man gerne supplere marcipan med andre produkter. Valget faldt på snackvarer, der stort set var ukendt i Danmark på det tidspunkt. Inspirationen kom fra lande som Tyskland, England og USA. KiMs er idag en del af ORKLA Norge og kan fejre 50 års jubilæum næste år.

KiMs har valgt ProMarkVIRKSOMHEDEN BAG

Mens KiMs er synlig for enhver på indkøb, har langt færre et billede af virksomheden og menneskene bag. Bag navnet KiMs findes virksomheden på Nordfyn i Søndersø, som består af omkring 220 entusiastiske medarbejdere.

ProMark Workforce Management-løsningen hos KiMs omfatter samtlige af ProMarks moduler herunder tids-, fraværs -og jobregistrering baseret på vores seneste portalteknologi. Hertil både tynde og rige klienter samt LAN-Touch-terminaler med proximitylæser. Integration til NemRefusion, SAP og til løn (EPOS), samt portal med fraværs-KPI til ledelsen.

Projektet havde opstart i januar 2015.