Ny Director of Project & Task Management

11-08-2022

Vi er glade for at kunne byde Shabana Amanat velkommen som ny Director of Project & Task Management og en del af ledelsen i PFS.

Shabana Amanat, Director of Project & Task ManagementVi er glade for at kunne byde Shabana Amanat velkommen som ny Director of Project & Task Management i vores Professional Services (PFS) afdeling. Shabana har en baggrund inden for softwareprogrammering og har gennem sin karriere arbejdet med store IT-projekter i både den offentlige og private sektor.

Som Director of Project & Task Management vil Shabana lede vores team af projektledere, som styrer ProMark implementeringsprojekter på alle markeder for at sikre, at vores kunder kommer godt fra start.

Shabana bliver også involveret i de løbende kundeopgaver i tæt samarbejde med vores mere end 20 konsulenter for at sikre leverancer af høj kvalitet til tiden.

Derudover bliver Shabana ansvarlig for at indføre mere agile processer i vores leverancemodel for at optimere vores evne til at håndtere stadig større og mere komplekse kundeprojekter og -opgaver, både lokalt og globalt.

Shabana bliver en del af ledelsen i PFS sammen med CEO Torkel Olrik, projektlederne og vores konsulentteamledere.