(Dansk)
.
Kundelogin

Mark Information på listen over Danmarks dygtigste ejerledede virksomheder

03-03-2016

Listen tæller flere end 120 virksomheder inden for forskellige brancher.

Det seneste nummer af CXO magasinet, som distribueres sammen med Berlingske, indeholder en oversigt over Danmarks ca. 120 dygtigste ejerledere fordelt på branche og region. Vi er stolte over, at Mark Information Danmark er med på listen i år!

Analysen er gennemført af PwC i samarbejde med Nykredit, Dansk Erhverv og Finans. Resultatet er baseret på en analyse af 6.000 ejerledede virksomheders offentlige regnskabstal. Ca. 120 af virksomhederne er efterfølgende udvalgt til at deltage i et personligt interview med PwC.Herefter har juryen, som blandt andet består af en lokal erhvervsperson, sidste års vinder og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, udvalgt en vinder i hver region og så en vinder på landsplan.

Årets Ejerleder 2015 blev Anders Byriel fra tekstilvirksomheden Kvadrat, og det var 12. gang prisen blev uddelt.

Vækst kræver talent og kompetencer

2015-analysen havde et særligt fokus på talent og kompetencer. Evnen til at tiltrække, fastholde og udvikle de rigtige medarbejdere er nemlig en særdeles vigtig forudsætning for, at virksomhederne kan vækste i fremtiden – og dermed også en af de største bekymringer hos virksomhedslederne ifølge PwC’s CXO Survey.

Se interviews med Årets Ejerleder, finalisterne og regionsvinderne, der fortæller om deres virksomheder.

Kriterier for udvælgelsen

Kriterierne for at blive udvalgt er, at virksomheden er et A/S, ApS eller P/S, har eksisteret i minimum 5 år og har mindst 10 ansatte. Derudover skal virksomheden have en positiv egenkapital, et positivt resultat i seneste regnskabsår og vækst i dækningsbidraget. Endelig skal ejerleder have både ejerandele og bestemmende indflydelse på driften af virksomheden.

 

Tilbage