(Dansk)
.
Kundelogin

Mark Information Norge underskriver aftale med Coor Service Management AS

23-09-2015

Mark Information Norge har indgået en aftale med Coor Service Management AS om implementering af ProMark Workforce Management-løsning.

Coor Service ManagementLøsningen er allerede implementeret i den danske organisation. Coor Service Management er en førende facility management-udbyder som tilbyder alle de tjenester, der er nødvendige for at virksomheder kan fungere godt og effektivt.

Blandt Coors kunder findes mange offentlige og private virksomheder i alle størrelser og fra forskellige brancher. Coor tager ansvar for deres aktiviteter med hensyn til selskabets kunder, men også med hensyn til medarbejdere, leverandører, miljø og samfundet i almindelighed.

Virksomheden har ca. 6.100 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Belgien, heraf ca. 1.250 ansatte i Norge med en omsætning på 1,5 milliarder norske kroner. Koncernens samlede omsætning er cirka 6,8 mia. NOK.

ProMark Workforce Management-løsningen hos Coor omfatter tids-, fraværs- og projektregistrering for alle medarbejdere på ca. 70 lokationer. Løsningen er baseret på moderne portalteknologi og giver fraværs-KPI-rapportering og webbaseret bemandingsplanlægning samt registreringsterminaler alle relevante lokationer.

ProMark-løsningen integreres med HR-/lønsystemet Personec og projektsystemet Prost.

Projektet startede i efteråret 2015.