(Dansk)
.
Kundelogin

Mark Information leverer projektrapportering til IAR Systems

04-06-2014

IAR Systems har indgået en aftale med Mark Information vedrørende implementering af ProMark Workforce Management.

Mark Information leverer projektrapportering til IAR SystemsAftalen omfatter IAR Systems' virksomheder inden for koncernen, bl.a. inklusiv virksomheden i USA. Hovedkontoret ligger i Uppsala, Sverige.

IAR Systems er verdens førende uafhængige leverandør af software til programmering af processorer i indlejrede systemer. Softwaren anvendes af ca. 46.000 kunder til udvikling af produkter baseret på 8-, 16- og 32-bit processorer, primært inden for industriel automation, medicinsk udstyr, forbrugerelektronik, telekommunikation og bilprodukter.

IAR Systems har et omfattende netværk af partnere og samarbejder med verdensledende leverandører af halvledere (semiconductors). Selskabet er udbredt globalt og har hovedkvarter i Sverige, salgs- og supportkontorer i USA, Brasilien, Japan, Korea, Kina, Tyskland, Frankrig og Storbritannien, samt distributører i yderligere 30 lande. IAR Systems Group AB er noteret på NASDAQ QMX Stockholm.

Løsningen omfatter tidsregistering for alle medarbejdere baseret på vores nyeste portalteknologi og industriløsningen til projektrapportering. Via ProMarks projektmodul, ProJect, opnås detaljeret rapportering, planlægning og overvågning.

ProJect registrerer tiden, holder styr på udviklingsomkostninger og gør det muligt at sammenligne budgetterede timer med registrerede timer.

Med ProMark har IAR Systems et kraftfuldt værktøj til deres forretning og samtidig mulighed for yderligere forenkling og effektivisering.