(Dansk)
.
Kundelogin

Mark Information er nu Microsoft Silver Partner

29-04-2019

Certificeringen differentierer os fra vores konkurrenter og gør ProMark til en fremtidssikker løsning for virksomheder, der har valgt en Microsoft-strategi.

Mark Information er nu Microsoft Silver PartnerMark Information har for nylig opnået Silver Partner-status hos Microsoft.

Silver Competency tildeles virksomheder med dokumenteret ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for et specialiseret område. Derudover skal virksomheden have medarbejdere, der er Microsoft-certificerede inden for bestemte områder. Virksomheder med Silver Competency er blandt top 5% af Microsofts partnere verden over.

ProMark – nu også som en public cloud-løsning

Certificeringen er en vigtig anerkendelse af vores konstante fokus på at adressere trends i IT-markedet og udvikle ProMark tilsvarende for at fastholde vores position som førende leverandør af Workforce Management-løsninger.

"I takt med at IT-markedet skifter mod Software as a Service forretningsmodeller, er det nødvendigt at ProMark transformeres til en ægte cloud-løsning for at passe ind i kundernes IT-landskab og opfylde kravene fra både nuværende og fremtidige kunder", siger Morten Janum, CIO, Mark Information.

Som led i vores cloud-strategi tilbydes ProMark derfor nu også som en public cloud-løsning på MS Azure-platformen.

ProMark er også tilgængelig på Microsoft AppSource, en app store med forskellige apps fra både Microsoft og udvalgte forretningspartnere. Alle apps fungerer sammen med de Microsoft-produkter, virksomheder allerede måtte have, og platformen giver virksomheder mulighed for at prøve løsningerne i en begrænset periode, inden de foretager en investering.

Hvad betyder det for vores kunder?

Certificeringen er ikke bare en vigtig anerkendelse af vores udviklingsarbejde. Den har også en række fordele for vores kunder:

  • ProMark har dokumenteret integration med Microsoft-løsninger som Office365, Dynamics365 og Dynamics NAV/AX og kan derfor indgå som en del af et optimeret procesworkflow
  • Azure-platformen vil blandt andet bidrage til at sikre, at kunderne forbliver sikkerhedskompatible og kan skalere deres IT-løsninger, da platformen tilbyder løbende opgraderinger og automatiseringer
  • ProMark er en fremtidssikker løsning for virksomheder, der har valgt en Microsoft-strategi

"At være en del af Microsofts Partner Network differentierer os fra vores konkurrenter og giver os mulighed for at vise vores løsning til beslutningstagere i mellemstore virksomheder verden over og understøtte deres digitale transformation", siger Torkel Olrik, CEO, Mark Information.

Vil du vide mere?

For mere information, kontakt: