Mark Information åbner ny afdeling i Bukarest sammen med Wirtek A/S

01-02-2017

Mark Information har i dag indgået aftale om strategisk partnerskab med Wirtek A/S om at etablere en ny udviklings- og testafdeling i Bukarest med virkning fra 1. april 2017.

Morten Janum, CIO Mark Information, Michael Aaen, ny direktør, Wirtek, Torkel Olrik, CEO Mark InformationWirtek har været til stede i Rumænien i 10 år og samarbejdet med Mark Information de seneste 5 år. Wirtek er specialiseret i softwareudvikling og produkttest for danske og udenlandske virksomheder.

Kompetencecenteret i Bukarest skal dels servicere Mark Information og Mark Informations kunder, og dels tilbyde it-udviklings- og testydelser til andre kunder over hele Europa og USA.

For Mark Information bunder den strategiske beslutning i den stigende efterspørgsel på specialiserede it-ydelser:

- Vi ser i dag en decideret mangel på it-kompetencer i Danmark, og det har dels den konsekvens, at det er svært - og dyrt - at rekruttere medarbejdere med specialiserede it-kompetencer, dels at det presser priserne på eksternt indkøbte it-ydelser op. Situationen er en lidt anden i Rumænien, hvor talentpuljen er større og adgangen til de rigtige medarbejdere dermed bedre. Derfor kan vi fra Rumænien få leveret softwareudvikling af en meget høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, siger Torkel Olrik, CEO og partner i Mark Information.

Mark Informations nuværende seks medarbejdere i Bukarest flytter med over i det nye kompetencecenter sammen med yderligere fire medarbejdere. Centeret forventes allerede over de næste 1½ - 2 år at tælle mindst 25-30 medarbejdere.

Læs hele pressemeddelelsen

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

CIO Morten Janum, Mark Information A/S, +45 4172 7224, moj@mark-info.com
CEO Torkel Olrik, Mark Information A/S, +45 2324 2660, tol@mark-info.com