(Dansk)
.
Kundelogin

Lantmännen Lantbruk får styr på deres projekter

26-05-2014

Lantmännen Lantbruk har indgået en aftale med Mark Information om implementering af ProMark Workforce Management.

Lantmännen Lantbruk får styr på deres projekterAftalen omfatter Lantmännen Lantbruks aktiviteter i Sverige. I forvejen anvender Lantmännen ProMark hos Cerealia, Doggy, Maskin og Unibake for deres virksomheder i både Sverige og Danmark.

Lantmännen Lantbruk udvikler, producerer og sælger en bred vifte af foder til husdyrproduktion under varemærkerne Nötfor, Piggfor, Pullfor og Protect. Lantmännen Lantbruk leverer også varer til planteavl, såsom frø, gødning og pesticider. De har deres egen planteforædling, der udvikler nye sorter.

Lantmännen Lantbruk køber og sælger korn og oliefrø til kunder inden for foder-, energi- og fødevareindustrien i Sverige og i udlandet. Salgsorganisationen er landsdækkende i Sverige. Lantmännen Lantbruk opererer både gennem deres egne virksomheder og gennem partnerskaber i lande som Danmark, Holland, Tyskland og de baltiske lande.

Løsningen omfatter tidsregistrering for alle medarbejdere baseret på vores nyeste portalteknologi samt
industriløsning til projektrapportering. Via ProMarks projektmodul, ProJect, får de detaljeret rapportering, planlægning og overvågning.

ProJect registrerer tiden, holder styr på produktionsomkostningerne og gør det muligt at sammenligne de budgetterede timer med registrerede timer. Det giver detaljeret viden om udviklingen og sikrer effektivitet, fremskridt og overvågning af alle projekter.

Med ProMark har Lantmännen Lantbruk et kraftfuldt værktøj til deres forretning og mulighed for yderligere forenkling og effektivisering sammen med Mark Information.