(Dansk)
.
Kundelogin

Lagerstedt & Krantz forenkler og forbedrer med ProMark

14-11-2013

Lagerstedt & Krantz AB har indgået en aftale med Mark Information om implementering af ProMark Workforce Management.

Lagerstedt & Krantz forenkler og forbedrer med ProMarkAftalen omfatter Lagerstedt & Kratzs forretning i Sverige inden for virksomhederne LK Prefab, LK Pex, LK Armatur og LK Valves.

LK-Koncernen består af 16 virksomheder der opererer internationalt inden for VVS- og søfartsindustrien samt støttende forretningsområder inden for ejendoms- og finansbranchen. Koncernen har godt 250 ansatte, seks forretningsområder og produkter som i stigende omfang sælges i Europa, Mellemøsten, Asien og USA.

Løsningen omfatter tidsregistrering for timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portalteknologi samt industriløsningen til projekt- & produktionsrapportering.  Via ProMarks produktionsmodul opnås detaljeret rapportering, planlægning og opfølgning.  Integrationen af ProMarks produktionsmodul til MS NAV giver detaljeret rapportering, planlægning og opfølgning, blandt andet i form af efterkalkuler baseret på faktiske data.

Med ProMark har Lagerstedt & Krantz et kraftfuldt værktøj for sin virksomhed og mulighed for videre udrulning til selskabets øvrige lande i Europa i samarbejde med Mark Information.

Projektet er planlagt til at starte i november.

Vi byder Lagerstedt & Krantz velkommen blandt Mark Informations kunder.