(Dansk)
.
Kundelogin

HeidelbergCement indgår koncernaftale med Mark Information!

08-07-2014

HeidelbergCement Sweden AB har indgået koncernaftale med Mark Information om implementering af ProMark Workforce Management.

HeidelbergCement indgår koncernaftale med Mark Information!Aftalen omfatter Cementa i Sverige og virksomhederne i Slite, Skövde, Degerhamn, Stockholm og Malmø. Desuden udvider Abetong AB, som indgår i HeidelbergCement Sweden AB, sin anvendelse af ProMark gennem implementering af yderligere moduler.

Betongindustri Aktiebolag og Sand & Grus AB Jehander er også selskaber i HeidelbergCement Sweden AB og er dermed inkluderet i koncernaftalen for fremtidig implementering.

HeidelbergCement er global markedsleder inden for i aggregater og er en fremtrædende spiller inden for cement, beton og andre downstream-aktiviteter, hvilket gør dem til en af ​​verdens største producenter af byggematerialer. Virksomheden beskæftiger cirka 52.600 medarbejdere på 2.500 lokationer i over 40 lande.

Cementa producerer cement i Sverige og sælger det i bulk/løsvægt. Cement i sække og betonblandinger i pose afsættes gennem byggemarkeder, som også giver råd om brugen.

ProMark Workforce Management-løsningen hos Cementa omfatter tidsregistering for alle for timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portalteknologi, og med industriløsningen til projekt- og produktionsrapportering option i relation til deres fremtidige  effektiviseringsarbejde.

Projektet starter i august 2014.