(Dansk)
.
Kundelogin

G&O Maritime Group vælger ProMark

05-10-2017

Aftalen omfatter løsning til opsamling af tids- og produktionsdata på 3 forskellige lokationer i Danmark.

G&O Maritime Group

G&O Maritime Group har netop indgået aftale med Mark Information om implementering af en omfattende ProMark-løsning til ca. 200 registranter på 3 forskellige lokationer i Danmark.

G&O Maritime Group består af firmaerne Gertsen & Olufsen, Atlas Incinerators, Pres-Vac Engineering – som har anvendt ProMark siden 2001 – og Heco International.

Som led i fusionen ønskede koncernen at konsolidere alle interne IT-systemer, herunder HR, løn og ERP. ProMark blev valgt som løsning til at opsamle tids- og produktionsdata.

Aftalen omfatter følgende moduler:

  • Komme/gå- og fraværsregistrering for timelønnede medarbejdere og funktionærer (ProTime)
  • Fraværsanalyse (ProAbs)
  • Opsamling af tid på jobs til opfølgning på produktionstimer og antalsregistrering (ProJob)
  • Brugerflader til opsamling af registreringer i form af LAN-Touch-terminaler, ProPC og ProMobile til de mobile medarbejdere
  • Webbaseret adgang til ledelsesoverblik og godkendelser (ProPortal)
  • Integration til Outlook, Lessor lønsystem og ERP-system
  • Rapporter og statistikker (ProReport) og Business Intelligence-modulet ProBI

"Med ProMark får G&O Maritime Group fleksibel, nem og overskuelig mulighed for at planlægge og tilpasse deres ressourcer i forhold til de aktuelle behov og krav – time for time", siger Michael Dupont Fischer, der er Country Manager i Mark Information Danmark. "Det bidrager til at øge effektiviteten og giver besparelser".

Projektet indledes med et feltstudie for at kortlægge omfang og detaljer, og dermed sikre en realistisk tidsplan for implementeringen. Målet er tage ProMark i brug i Pres-Vac, Gertsen & Olufsen og Atlas i løbet af december 2017. Herefter følger implementering i Heco i første kvartal i 2018.


Om G&O Maritime Group
G&O Maritime Group blev grundlagt i 2014, da Gertsen & Olufsen overtog Atlas Incinerators. Året efter voksede koncernen yderligere med opkøbet af Pres-Vac Engineering og Heco International. Målet er at skabe en stærk koncern med en bred, innovativ portefølje af teknologier af højeste kvalitet til det maritime segment.