(Dansk)
.
Kundelogin

Eureka Pumps AS implementerer ProMark Workforce Management

10-01-2013

Mark Information Norge har underskrevet en aftale med Eureka Pumps AS om implementering af ProMark Workforce Management.

Eureka Pumps AS implementerer ProMark Workforce ManagementEUREKA PUMPS AS er en pumpeleverandør med 30 års erfaring i olie- og gasindustrien, som dækker de allervigtigste pumpeapplikationer.

Eureka Pumps leverer både til nybyggeri og har driftsansvar for avanceret vedligehold og service. Virksomheden tilbyder også tjenester inden for opgraderinger, modifikationer, udstyrstest og installation. Eureka Pumps er markedsleder på den norske sokkel og satser internationalt med udvalgte applikationer baseret på egen teknologi.

Eureka Pumps har hovedkontor i Lysaker og har afdelinger på strategiske lokationer langs den norske kyst. Derudover har Eureka Pumps kontor i Houston og Rio. Eureka Pumps har i dag ca. 150 ansatte.

ProMark Workforce Management-løsningen til Eureka Pumps vil dække tidsregistrering for alle funktionærer og entreprenører baseret på vores nyeste portalteknologi samt industriløsningen til produktionsrapportering.

Løsningen skal integreres med ERP-systemet Microsoft Navision såvel som med HR- og lønsystemet Vivaldi.

Projektet starter januar 2013.