(Dansk)
.
Kundelogin

Aftale med Scandi Standard om ProMark Workforce Management

04-08-2014

Aftalen dækker både Sverige og Danmark

Scandi Standard har indgået aftale med Mark Information om implementering af ProMark Workforce Management. Aftalen omfatter Scandi Standard i Sverige, Kronfågel, og Danpo i Danmark.

Dette er virksomheder, som tidligere ejedes af Lantmännen, og som nu er tilbage under Scandi Standards organisation. Mark Information er betroet fortsat at levere ProMark Workforce Management-løsningen til Scandi Standard, hvad vi i Mark Information naturligvis er glade for.

Scandi Standard er Nordens største kyllingeproducent med ledende positioner i Sverige, Danmark og Norge. Selskabet producerer, sælger og markedsfører kylling på køl, frost og forædlet under de stærke varemærker Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Ivars og Chicky World. I Norge produceres og sælges også æg under varemærket Den Stolte Hane. Samlet er Scandi Standard ca 1.650  medarbejdere og har en omsætning på over fem mia. SEK.

>> Læs gerne mere på www.scandistandard.com

Nordisk aftale med Scandi StandardProMark Workforce Management-løsningen hos Scandi Standard omfatter tidsregistering for alle timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portalteknologi, med industriløsningen til produktionsrapportering. Ud over den eksisterende løsning er der store muligheder med værktøjer i relation til deres fremtidige effektiviseringsarbejde.