(Dansk)
.
Kundelogin

Webinar: Sådan tackler du teknisk gæld og ineffektivitet

Står øget produktivitet og lønsomhed øverst på din agenda? Og kæmper I med et forældet tidsregistreringssystem og overvejer at investere i et nyt? Deltag i vores webinar og bliv klogere på, hvordan Workforce Management kan hjælpe dig og hvordan du bygger business casen for investeringen.

27. juni 2019 kl. 10.00

Effektivisering og omkostningsreducerende tiltag er – som aldrig før – afgørende parametre i virksomheders bestræbelser på at forblive lønsomme og konkurrencedygtige.

Øget digitalisering er vigtig for at skabe vækst og gode resultater! Minimering af tunge, manuelle processer ved hjælp af automatiserede og brugervenlige IT-løsninger sparer ikke bare administrativ tid. Det reducerer også risikoen for fejl og forsinkelser. Og virksomheden får pålidelig information om virksomhedens drift. Nu og her!

I en dynamisk verden er pålidelige informationer altafgørende for at kunne overvåge, justere og optimere kerneprocesserne i enhver virksomhed. De giver nemlig virksomheden et solidt og faktabaseret beslutningsgrundlag, som mindsker risikoen for at træffe forkerte beslutninger.

En moderne Workforce Management-løsning som ProMark kan hjælpe dig og din virksomhed godt på vej. Med ProMark får virksomheden den nødvendige indsigt til at kunne planlægge rette ressourcer til rette tid og rette job og samtidig sikre at de ansatte bliver aflønnet korrekt og på den mest effektive måde. Og med data i realtid får virksomheden værdifuld information, der gør det muligt at reagere hurtigt på ændringer i kapacitet eller afvigelser. Det sikrer en optimal og fleksibel brug af arbejdskraft, maskiner og materialer.

Deltag i vores webinar og blive klogere på:

  • Hvad er Workforce Management?
  • Hvordan kan Workforce Management løse nogle af de udfordringer mange virksomheder står overfor – nu og i fremtiden?
  • Hvilken værdi skaber Workforce Management?
  • Hvordan bygger du business casen for at investere i en Workforce Management-løsning?
  • Workforce Management i praksis: Hvordan fungerer det for andre?

Vi håber, at webinaret kan inspirere jer til at komme i gang!

Hvornår

Torsdag den 27. juni 2019 kl. 10-10.30

Hvem bør deltage

Webinaret er relevant for økonomichefer og andre topledere, produktionschefer og mellemledere med operationelt ansvar samt ansatte inden for HR og lønadministration

Hvordan

Webinaret foregår online via Skype for Business og kræver ingen installation. Du deltager via din computer, hvor du følger præsentationen og har mulighed for at kommunikere med mødelederen og de øvrige deltagere via chat-funktionen. Det er gratis at deltage!

Tilmeld dig webinaret allerede i dag!

Tilmeld til webinar

 

signpost

integration

savings

student