(Dansk)
.
Kundelogin

Webinar om ProRoster: Bemandingsplanlægning og selvbetjening

Hør mere om hvordan I kan reducere det administrative tidsforbrug til planlægning af medarbejdernes arbejdstid.

12. april 2019 kl. 10.00

Vil I reducere det administrative tidsforbrug til planlægning af medarbejdernes arbejdstid? Og se den tidsmæssige og økonomiske konsekvens af planen undervejs?

ProRoster er et webbaseret planlægningsværktøj, der præsenterer bemandingen i en overskuelig og intuitiv visning. Den enkelte planlægger kan tilpasse visningen, så relevante informationer som fx overtid, resterende ferie og lignende er synlige i forbindelse med planlægningen.

Planlægningen sker ved at tilpasse arbejdstid for den enkelte medarbejder efter behov. Og med et enkelt klik præsenteres planlæggeren for den tidsmæssige og økonomiske konsekvens af planen. Det kan dermed verificeres, at både tidsforbrug og økonomi hænger sammen.

Med ProRoster kan planlægningen flyttes helt ud "på gulvet". Planlægning nær den enkelte medarbejder giver mulighed for at reducere det administrative tidsforbrug og giver øget fleksibilitet i forhold til aktuelle forhold i produktionen. På den måde sikrer du, at de rette ressourcer er tilstede når der er behov for dem.

Ved at tilbyde selvbetjening via ProMobile-appen får medarbejderne nem adgang til at se deres egen vagtplan og egne saldi på ferie- og flexkonto. Og hvis planerne ændres, får de berørte medarbejdere besked via notifikationer. 

Medarbejderne har også nem adgang til at se ledige vagter, de kan overtage, samt mulighed for at bytte eller sælge deres vagter. De kan angive ønsker om ferie og frihed, hvilket også afspejles i ProRoster, når planerne lægges. Og den pågældende leder kan hurtigt afgøre, om ønskerne kan opfyldes eller må afvises.

Deltag i vores webinar om ProRoster og hør mere om mulighederne.

HVORNÅR

Fredag den 12. april 2019 kl. 10.

HVEM BØR DELTAGE

Webinaret er relevant for personaleledere, planlæggere og medarbejdere der har administrative opgaver med løbende at ændre arbejdstider for at sikre korrekt løn med mere.

HVORDAN

Webinaret foregår online via Skype for Business og kræver ingen installation. Du deltager via din computer, hvor du følger præsentationen og har mulighed for at kommunikere med mødelederen og de øvrige deltagere via chat-funktionen. Det er gratis at deltage!

Tilmeld dig webinaret allerede i dag!
Vi håber, at webinaret kan inspirere jer til at komme i gang!


tilmeld webinar