(Dansk)
.
Kundelogin

Webinar om ProMobile

Effektiviser registreringen af arbejdstid med ProMobile-appen

3. december 2019 kl. 10.00-10.30

Vil I effektivisere registreringen af arbejdstid for jeres medarbejdere? Og lette administrationen for jer selv og ledere? Brug mobilen, som de fleste alligevel har ved hånden.

Med ProMobile-appen får medarbejdere ProMark med i lommen og kan registrere tid, fravær og projekttid på deres smartphone – uanset hvor de arbejder. Samtidig får de adgang til information om egne arbejdsplaner og saldi over feriedage, flex- og overtid.

Derudover giver appen mulighed for at afgive ønsker om ferie og frihed samt selvbetjening i forhold til at bytte, sælge og overtage vagter.

Som noget nyt er det nu også muligt at registrere kilometer og diæter via appen. Registreringerne indgår derefter i den normale godkendelsesproces, og eventuel godtgørelse bliver en del af løngrundlaget.

Og via automatiske push-beskeder til både medarbejdere og ledere kan virksomheden sikre, at registreringer og godkendelser sker i tide inden lønperiodens afslutning.

Deltag i vores webinar om ProMobile og hør mere om mulighederne.

hvornår

Tirsdag den 3. december 2019 kl. 10.00-10.30

hvordan

Webinaret foregår online via Skype for Business og kræver ingen installation. Du deltager via din computer, hvor du følger præsentationen og har mulighed for at kommunikere med mødelederen og de øvrige deltagere via chat-funktionen. Det er gratis at deltage!

Tilmeld dig webinaret allerede i dag!
Vi håber, at webinaret kan inspirere jer til at komme i gang!

Tilmelding