(Dansk)
.
Kundelogin

Webinar for industrikunder: ProSchedule Task Management (ny behovsdrevet bemandingsplanlægning)

Deltag i det sidste af 3 webinarer og få indflydelse på udviklingen af ProMark

TORSDAG DEN 3. oktober KL. 10.00-10.45

Bemærk: Webinaret er forbeholdt produktionschefer og andre procesansvarlige inden for produktion hos vores ProMark-kunder.

Ved at deltage i webinarerne, får du mulighed for at påvirke udviklingen af funktionalitet, som kan lette dagligdagen og dermed skabe bedre resultater i din virksomhed.

På dette webinar ønsker vi at præsentere vores koncept for ressourceplanlægning af behov som ordrer og operationer sat op imod tilgængelige medarbejdere. Det sker via ’drag and drop’-funktionalitet for enkel og intuitiv håndtering, og med fuld integration til hele ProMark i en automatiseret proces. Vi ønsker at få bekræftet, at vores prioriterede kunder, som anvender ProJob, er enige med os i vores tanker og planer vedrørende planlægning af ressourcer i ProTime ud fra behov i ProJob. Desuden ønsker vi at inddrage vores kunder i prioriteringen af opgaverne.

Webinarerne køres på nordisk plan, og vil derfor foregå på engelsk, men du er velkommen til at give input og respons på dansk.

AGENDA

Current Vision & Scope

Clear and actionable task planning overview

  • Plan tasks (order/operations)
  • When to do the operation
  • Validation against Norm Manning and Max Manning
  • Validation against qualifications
  • Ability to see other team members' task

Hvordan

Webinaret foregår online via Skype for Business og kræver ingen installation. Du deltager via din computer, hvor du følger præsentationen og har mulighed for at kommunikere med mødelederen og de øvrige deltagere via chat-funktionen.

Det er gratis at deltage!

Tilmeld dig allerede i dag!

Tilmelding