(Dansk)
.
Kundelogin
Få vores nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder og vigtig viden om Workforce Management ca. en gang om måneden

Webinar om ProRoster 2017

Webbaseret bemandingsplanlægning

Kunne du tænke dig at reducere det administrative tidsforbrug til planlægning af medarbejdernes arbejdstid? Og se den tidsmæssige og økonomiske konsekvens af planen undervejs?

ProRoster er et webbaseret planlægningsværktøj, som på en overskuelig måde præsenterer bemandingen enkelt og intuitivt. Planlægningen sker ved at tilpasse arbejdstid og -sted for den enkelte medarbejder efter behov. Planlæggeren kan tilpasse visningen så relevant information (som fx overtid og resterende ferie) vises på skærmbilledet under planlægningen.

Med et enkelt klik præsenteres planlæggeren for den tidsmæssige og økonomiske konsekvens af planen. Det kan dermed verificeres, at både tidsforbrug og økonomi hænger sammen.

Med ProRoster kan planlægningen flyttes helt ud "på gulvet". Planlægning nær den enkelte medarbejder giver mulighed for at reducere det administrative tidsforbrug og giver øget fleksibilitet i forhold til aktuelle forhold i produktionen. På den måde sikrer du, at de rette ressourcer er tilstede når der er behov for dem.

Som noget nyt vil det nu også være muligt med selvbetjening, så medarbejderen bl.a. via sin smartphone kan foreslå bytning af vagter, ønske vagt annulleret, tage udbudte vagter m.m. Alt styres af lederen via ProRoster så opsætningen giver de muligheder, som ønskes.

Deltag i vores webinar om ProRoster og hør mere om mulighederne:

Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 10.00-10.30

Webinaret foregår online via Skype for Business og kræver ingen installation. Du deltager via din computer, hvor du følger præsentationen og har mulighed for at kommunikere med mødelederen og de øvrige deltagere via chat-funktionen. Det er gratis at deltage!

Tilmeld dig webinaret allerede i dag!

Tilmelding